Dalende interesse for Maicon?

Selv om Mourinhos tidligere elev etterhvert har etablert seg som verdens beste i sin posisjon, ville en signering av Maicon ikke være noen tillitserklæring til visekaptein Sergio Ramos, som med stort hell trakterte både høyrebacken og midststopperplassen i Pepes fravær forrige sesong. Ramos ble også kåret til VMs beste spiller basert på den noe tvilsomme Castrol Performance Index.

Maicon og Moratti

Inter kan være på vei mot en vanskelig forsvarssituasjon dersom Maicon forsvinner i sommer, da Davide Santon fortsatt har mye å bevise etter den flotte debutsesongen i 2008/09. Christian Chivu og Javier Zanetti håndterte begge venstrebacken i forrige sesong, og selv om Il Capitano leverer varene hver gang, er han ingen langsiktig løsning med sine 36 år. Med to 32 år gamle midstoppere, og Bonucci og Kjær ute av bildet med sine overganger til henholdsvis Juventus og Wolfsburg, er Maicon en kombinasjon av kvalitet og alder som har blitt verdsatt høyt av president Moratti.

Ernesto Bronzetti er forøvrig samme mann som korrekt spådde Kaká og Cristiano Ronaldo til Real Madrid i fjor sommer, men har også feilaktig bekreftet at Franck Ribéry ville bli å finne i Madrid, to måneder før franskmannen signerte en ny femårskontrakt med Bayern München.

Kilde: football-italia.net
Bilde: inter.it