Dagens trening 8. mars

I Inters siste treningsøkt før guttene drar til Verona for å ta del i en viktig kamp mot Chievo, var Fredy Guarin å se blant lagkameratene for aller første gang. Selv om det er gledelig at han har begynt å trene, blir han ikke med i morgen. Treningen i dag var rett og slett en del av rehabiliteringsprogrammet hans.

Esteban Cambiasso trente med de andre spillerne i gruppen igjen, etter hans personlige økter tidligere i uken. Han er med troppen til Verona, men starter med all sannsynlighet ikke. Han hviles, og det forventes at Stankovic stepper inn som erstatter. Ricardo Alvarez var tilbake i full trening tidligere i uken, men har nå fått et nytt problem, og gjennomførte altså i dag en spesialisert økt. Hele gruppen trente på Centro Sportivo Angelo Moratti i omtrent én time, der treningen inneholdt oppvarming, fartsøvelser, taktikk og øvelser på ballinnehav.

Andrea Ranocchia gjennomførte en dobbel rehabiliteringsøkt, mens Luc Castaignos, Lorenzo Crisetig og Juan Jesus kommer til å trene med primaveralaget i morgen.

Kamptroppen

Senere på dagen hadde Claudio Ranieri en pressekonferanse, hvor det ble klart at følgende er med i morgen:

Målvakter: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni

Forsvar: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi

Angrep: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate

Kilde og bilde: inter.it