CL-drøm i Firenze

Samtidig som Nerazzurri har en fjern drøm om Europa, er det sure miner og kamp mot nedrykk i Toscana. Fiorentina tok en sensasjonell seier på Giuseppe Meazza før det ble uavgjort mot Delio Rossis tidligere elever Palermo for halvannen uke siden. Likevel er det bare tre poeng ned et Lecce som har sluttet å tape kamper. Begge lag har altså absolutt alt å spille for søndag formiddag.

Wesley Sneijder

Færre fravær

Både Maicon og Wesley Sneijder er tilbake til kampen på Artemio Franchi, men er ikke forventet å spille fra start. I Walter Samuels suspensjonsfravær blir det sannsynligvis en Cristian Chivu som har levert greit i det siste som tar midtstopperplassen ved siden av Lucio. Stramala fortsetter i 4-3-3, og kan gi en startplass til Ricky Alvarez, argentineren som ennå ikke helt har funnet seg selv i Inter-trøyen.

Viola stiller veldig svekket til kampen, og det kan være en gyllen mulighet for Inter å ta tre poeng i en sesong som nekter å være helt over for vår del. Viktigst av alt, Stevan Jovetic er ute for lillatrøyene. Makedoneren fikk en føling med sin muskelskade på fredagens trening, og er ikke i troppen. Samtidig er Amauri suspendert, mens Juan Manuel Vargas og Per Krøldrup også er fraværende med skader.

Det er to stolte, men for tiden floppende klubber som møtes søndag formiddag. Fiorentina-trener Delio Rossi tok som kjent over for Sinisa Mihajlovic i november, men har ikke klart å gjenreise det flotte byggverket som Cesare Prandelli i sin tid skapte. Ett trenerbytte har ikke vært nok for Inter denne sesongen, og Andrea Stramaccioni trenger etter alt å dømme en CL-plass for å kunne fortsette i trenerstolen på Stadio Giuseppe Meazza.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni

Forsvar: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 40 Juan Jesus, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 14 Fredy Guarin, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi

Angrep: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate

Antatt lagoppstilling

Julio Cesar
Zanetti – Lucio – Chivu – Nagatomo
Cambiasso – Stankovic – Obi
Alvarez – Milito – Zarate

Kampen spilles søndag kl. 12.30, og sendes på Canal+ Sport HD og Canal+ Sport 3.

Bilde: inter.it