Balotelli kan møte Inter 31. juli

Når Inter møter Manchester City på M&T Bank Stadium i Baltimore lørdag 31. juli kan Mario Balotelli stille i lyseblått.
Mario Balotelli
Partene skal møtes igjen i neste uke, og det er ventet at City da vil komme med et fetere tilbud enn de 25 millionene i salgssum som ble tilbudt torsdag. Inters posisjon skal være at en spiller på bare 20 år (ved sesongstart, 12 .august er Marios fødselsdag) som er regjerende Champions League-mester må gå for en større sum enn nylig City-klare David Silva.
Silva gikk ifølge Gazzetta dello Sport for 28 millioner euro, og det antydes en overgangssum på 30 millioner euro for Balotelli. Det som virker sikkert, er at president Moratti er uvillig til å selge både Maicon og Balotelli i sommer, og slik betydelig svekke laget for Rafael Benitez. I går uttalte Moratti seg offisielt om Balotelli, og hevdet han ikke hadde noen ny informasjon om saken. Likevel antydet han hvordan det lå an, ved å understreke at Inters mål de neste årene var å ha et sunt budsjett, og gjøre det som er nødvendig for å oppnå dette.
City-laget er for tiden på turné i USA, der de blant annet skal møte Erik Solérs New York Red Bulls med nyinnkjøpte Thierry Henry. Og lørdag 31. juli blir det altså møte mellom Manchester City og Inter i Baltimore.
Kilde: gazzetta.it
Bilde: inter.it