Zárate inn på siste dag

Javier Zanetti og Mauro Zárate

Zárate-ryktene har såvidt svirret tidligere i sommer, men Lazio-president Claudio Lotito er ikke kjent for å være en enkel mann å ha med å gjøre. Dermed ble det antatt at en avtale med den poseringsglade argentineren skulle være vanskeligere enn alternativene. Men før overgangsvinduet stengte kl. 19, ble det klart at Inter henter Zárate på lån for en sum som sies å ligge på i underkant av 3 millioner euro. I avtalen ligger også en utkjøpsklausul som beløper seg til 15 millioner euro.

Den rette posisjonen

Den vesle dribleren passer antagelig godt inn i Gasperinis planer, og med Ricky Álvarez inn tidligere i sommer finnes det alternativer på den brede spissposisjonen. Med et tidvis turbulent forhold til klubb og ikke minst klubbpresident er det lov å håpe på en mer harmonisk Zárate i Milano, han ser ihvertfall ut til å være topp motivert:

Jeg er veldig fornøyd med å komme til Inter, og gleder meg til å komme i gang med trening. Inter var mitt førstevalg. Jeg har jobbet hardt for å komme hit, og nå må jeg vise alle hva jeg er verdt. Jeg har kommet til et fantastisk lag. Mange argentinere her? Ja, og det er flott for meg, jeg får sjansen til å snakke med dem snart.

Genoas Rodrigo Palacio har også vært et hett navn denne mercatoen, men med Zarates overgang blir argentineren med rottehalen værende på Marassi. En liten gledelig nyhet på slutten: Inter kunngjorde i dag at Nelson Rivas sin kontrakt blir sagt opp i samråd med spilleren, og vi er kvitt «Tyson».

Kilder: inter.it, football-italia.net
Bilde: inter.it