Zanetti: – Vi vil vinne finalen

Javier Zanetti

“Vi kom til Roma for å spille vårt spill og slå Lazio,» sa Inter-kapteinen. “Vi vant og vi er øverst på tabellen. Og da ble vi værende i Roma for cupfinalen. Alt annet interesserer oss ikke. Vi har alltid oppført oss profesjonelt og handlet i god tro. Vi er bare fokusert på våre oppgaver.”

Fra å vinne ingenting til å vinne mye. Hva er det som har forandret seg i Inter?

“Vi har hatt stor kontinuitet siden vi begynte å vinne,” forklarte Zanetti. “Vi har en trener som har skapt en god gruppe og siden har resultatene kommet av seg selv. Det er utrolig å være på toppen så lenge. Treneren er alltid forberedt foran kamper og gir oss all den informasjonen vi trenger. Han har gjort en utmerket jobb siden han kom. Er vi redd han skal forlate? Laget må fullføre sesongen på best mulig måte, også får vi håpe at han blir. Dette er personlige beslutninger, så vi får se.”

På spørsmål om morgendagens cupfinale mot Roma er en sjanse til å glemme 5. mai 2002, hadde Zanetti følgende å si: “La oss håpe det. Dessverre var det denne datoen, men vi ønsker virkelig å vinne i morgen fordi vi ønsker å vinne alle de resterende finalene vi har igjen.”

Inter møter Siena på den siste dagen av sesongen og i følge journalister vil deres spillere vil bli gitt en bonus dersom de beseire Nerazzurri. “Dette interesserer meg ikke, du må spørre deres president. Vi vil tenke Chievo først og deretter går turen videre til Siena. Jeg håper det er på banen det avgjøres hvilket lag som er den sterkeste.”

Er denne sesongen Zanettis beste noensinne?

“Dette er en unik sesong for meg, for å nå dette nivået i min alder og mitt første Champions League-finalen er en drøm, sa han. “La oss håpe vi kan vinne den. Det vil være veldig viktig for meg å løfte det trofeet som kaptein på Inter.”

Bilde & kilde: inter.it