Zanetti: – Bare seier teller

Javier Zanetti

“Vi visste vi måtte kjempe helt til siste kamp, så nå håper vi å vinne på søndag slik at vi kan feire, sa Zanetti om tittelkampen i Serie A. “Vi er ikke interessert i rivaliseringen mellom Inter og Roma. Vi bare tenker på å vinne våre kamper. Inter og Roma er to gode lag som kjemper for å vinne en vakkert mesterskap.”

Zanetti snakket også om Mario Balotelli: «Han har gjort det veldig bra de siste kampene og jeg tror dette er grunnen til at Mourinho har gitt ham en ny sjanse. Vi er veldig glad for at han gjør seg til nyttig for laget.”

For Inter-kapteinen, som var en del av laget som sist brakte europeisk ære tilbake til Milano, gjelder det å fortsette på samme måte og holde formkurven oppe for deretter løfte Champions League-trofeet i Madrid. “Vi må spille en utmerket kamp, som de vi har spilt en stund, også håper vi at lykken er på vår side, sa han.

Fremtiden til José Mourinho? “Jeg mener at Mourinho har gjort en fantastisk jobb de siste to årene, sa Zanetti. “Jeg er sikker på at han vil snakke med president Moratti når sesongen er over. For nå må vi bare tenke på seriekampen mot Siena og Champions League-finalen i Madrid. Vi får se hva som skjer etter det, men vi vil bli meget glade hvis Mourinho blir.”

Bilde & kilde: inter.it