Vurderer å bytte Maicon for Benzema

Maicon

Før sesongen startet var det mye snakk om at Maicon skulle dra til Real Madrid. Høyrebacken la heller ikke skjul på at han hadde lyst til å fortsette å spille under Mourinhos ledelse, det hele endte med at Maicon forble i Inter og saken var glemt. Men nå før overgangsvinduet åpner i januar er det igjen diskusjoner om Maicons fremtid i Inter.

Maicon er forsatt misfornøyd med den nåværende kontrakten til tross for at Inter har blitt enige om å øke lønnen hans til 700 000 euro. Ifølge flere medier har Maicon sparket sin agent Antonio Caliendo, og det er rapportert at han kommer til å bli Mino Raiolas klient, hovedpersonen har selv benektet dette.

Moratti har gang på gang sagt at han ikke er villig å selge Maicon, noe som ble bevist i sommer da alle trodde Maicon skulle dra til Real Madrid. Men ifølge Gazzetta dello Sport er Moratti frustrert over Maicons spill denne sesongen, en faktor som har tvunget han til å starte forhandlinger med Real Madrid i januar. Gazzetta dello Sport tror at Inter vil ha Benzema for Macion pluss en sum for å gjøre opp forskjellen mellom de to stjernene.

Ifølge nettstedet football-italia.net har også Juventus og Manchester United vist interesse for den franske spissen. Nå ser det ut som at avtalen mellom Inter og Real Madrid kan føre til at Benzema ender opp i Inter.

Maicon blir sett på som en av verdens beste høyrebacker. Han har storspilt for Inter og scoret mot Barcelona i Champions League-semifinalen, men det ser ut som at denne sesongen blir hans siste i Nerazzurri-trøya.

Kilder: football-italia.net, gazzetta.it