Viviano-avgjørelse etter Supercoppa

Emiliano Viviano

Det fremstår nå som veldig sannsynlig at Viviano vil flytte på seg før sesongen starter, men football-italia.net melder at han først skal delta i Supercoppa Italiana mot AC Milan i Beijing om to og en halv uke. Inters søramerikanere har i utgangspunktet fått fri til etter denne kampen, og Julio Cesar blir muligens tilskuer i årets første obligatoriske kamp. Ettersom både Brasil og Argentina røk ut tidligere enn forventet, kan dette fort forandre seg.

Alle signaler fra klubben tyder på at Cesar får fornyet tillit mellom stengene også i 2011/12, og Viviano er på aktiv jakt etter en ny klubb. Roma er nære en avtale med Maarten Stekelenburg, og ser ikke lenger ut som et sannsynlig stoppested. Genoa og Palermo har også blitt nevnt, men nå skal det være Bayer Leverkusen som er i førersetet for en overgang. Spillerens agent har vært i Tyskland for å høre på tilbudet, og uansett ser det ut til at Inter får godt betalt for investeringen sin. Auksjonen ble etter rapportene vunnet på 4,1 millioner euro, og en overgangssum ryktes å ligge på så mye som 8-9 millioner euro.

Genoa har sendt sin høyprofilerte signering fra fjorårets mercato, Eduardo, på lån til Benfica. Dermed er det en keeperåpning hos il Grifone, og de rødblå er som kjent ikke uvillige til å handle med Inter. Viviano kan selvsagt også brukes i eventuelle byttehandler, og det er Rodrigo Palacio som står høyest i kurs i Milano. Leverkusens Arturo Vidal ser ut til å havne i Juventus, så tyskerne må i så fall belage seg på rene penger. I alle tilfeller går de siste meldingene ut på at Viviano blir med til Beijing, og at fremtiden hans blir avgjort etter denne kampen.

Bilde: inter.it
Kilde: football-italia.net