– Vi vil vinne Champions League

Esteban Cambiasso og Diego Milito

“Vi mistet noen poeng på slutten av sesongen, men vi vant og vi fortjente å vinne serien, sa den brasilianske forsvarspilleren. Nå skal vi feire. I morgen vil vi derimot hvile, også har vi en veldig viktig kamp igjen mot Bayern. Frykt? Nei, vi var ikke redde fordi vi har troa på oss selv. Jeg vil dedikere denne Scudettoen til min familie som alltid er nær meg.”

En jublende Javier Zanetti hadde følgende å si til de fremmøtte journalistene. “Jeg dedikerer denne Scudettoen til familien min: til Paula, Sol og Ignacio, og alle våre fans, sa han. Nå må vi være fokusert på den kommende finalen i Madrid, men nå la oss først nyte denne Scudettoen. Det var en triumf mot alt og alle, av et meget strekt Inter-lag. Uansett, komplimenter til Roma.”

Esteban Cambiasso dedikerte Inters femte Serie A-tittel på rad til fansen. “Nå ønsker vi å omfavne alle våre fans som alltid har stått bak oss, sa han. Denne seieren er for dem. Roma gjorde lot oss lide, men vi holdt ut til slutten. Vi gjorde det ved å ikke gi opp. Vi har vunnet både cupen og serien, men nå skal vi tenke på Madrid . Den kampen vil utgjøre den lille forskjellen mellom et ekstraordinært år og et historisk år. Vi vil gi alt for å vinne Champions League også.”

Bilde & kilde: inter.it