– Vi vil gi alt for å komme til finalen

Maicon, Quaresma og Motta

«Vi er rolige og vi er her for å spille vårt spill. Vi vil gjøre det vi gjorde på San Siro, men det vil åpenbart være en annerledes kamp i morgen.»

«Vi skal spille et rent spill. Jeg følger med Barcelona på TV og jeg ser spillere som filmer, men det er viktig å hjelpe dommeren og gå på banen med kaldt blod for å sørge for at det blir et rettferdig spill. Jeg ønsker ikke å heve tonen fordi jeg respekterer Barcelona.»

«Vi vet at dette blir en annerledes kamp. De er sterke, spiller de bra, men det gjør vi også. Vi vil gi alt for å nå finalen. Og personlig vil jeg gjøre alt for å gjøre det bra, som i den første kampen.»

«De vil sikkert ønske å vinne, men vi ønsker å nå finalen, og vi kan gjøre det med fortjeneste. De er vant til å spille fort, til å ser etter rom, og vi må sørge for at de ikke vil finne det. Å spille hjemme er alltid viktig, men vi er elleve mann mot noen elleve andre menn som vil gjøre alt for å nå finalen. Og vi vil gi alt.»

Som en reaksjon på kommentarene til Barcelonas Pique, som sa at han vil få Inter-spillerne til å hate fotball, hadde Thiago Motta følgende å si: «Hva meg selv angår, vil jeg aldri hate fotball.»

Bilde & kilde: inter.it