– Vi var ikke oss selv

Inter hadde som kjent ikke et eneste skudd på mål gjennom hele kampen, for første gang på ti år.

“Vi spilte overhodet ikke bra, noe samtlige så. Vi var marginalt bedre i første omgang, men vi tenkte så mye på denne kampen at vi brukte opp mye positiv energi før kampen. Vi var ikke oss selv.”

“Dessverre har denne sesongen gått både opp og ned. Milan var tøffere i taklingene og i duellene om andreballen, så de vant til slutt,” sa han til Sky Sport Italia.

“Samtlige var såret. Så det var ingenting å si. Jeg har allerede klart hva jeg skal fortelle laget på neste trening. Vi er nødt å legge dette bak oss, lære av det og forberede oss til kampen mot Lazio.”

“Vi må selfølgelig prøve å komme så høyt opp på tabellen som mulig. Alt ligger fortsatt i våre hender og vi er nødt til å forbedre vårt spillet vårt, for dette holder ikke.”

Inters Europa League-plassering er ikke like sikker etter denne rundens kamper, med Torino og Milan henholdsvis to og tre poeng bak. Like bak kommer også Lazio og Verona, som begge vil prøve å krige seg inn blant topp seks.

“Vi tillot ikke Milan så veldig mye. Men vi var ikke smarte, ikke bestemte nok i angrep og vi burde konsentrert oss mer i forsvar.”

“Vi har en sånn sesong. Vi må spille de siste to kampene forskjellig og glemme derbyet. Vi var ikke hurtige nok på kantene. Milan var enkelt og greit mer bestemte enn oss.”

“Jeg tror noen av spillerne ikke er vant til atmosfæren et slikt derby har. De som har spilt et slikt derby vet at denne enorme mentaliteten kan få benene til å føles ekstra tunge.”

“Gjennom hele sesongen har jeg fortalt spillerne at de ikke er kapable til å kontrollere kamper. Jeg synes vi gjorde det bra i første omgang, fordi hele laget ønsket å vinne, men vi var trege og klønete. Spenningen tok oss.”

Mazzarri ble spurt om rollen til Mateo Kovacic, som hadde imponert de siste kampene.

“Kovacic hadde en anstendig kamp. I situasjoner som dette må jeg som trener fokusere på laget og ikke enkelt individer. Faktisk synes jeg de rutinerte spillerne burde hjulpet ham mer. Jeg tar mitt ansvar for denne kampen og vi vil analysere den sammen.”

“Jeg håper frustrasjonen vår i denne kampen ikke er tilstede i de to kommende kampene.”

Kilde: football-italia.net