– Vi står bak Mazzarri

Vidic,Ranocchia mot Atalanta

Andrea Ranocchia fortalte til Inter Channel at hele laget står bak Mazzarri, selv om Inter har fått en trøblete start på sesongen.

Inter fikk mye positiv omtale for starten på sesongen med attraktiv angrepsfotball og et solid forsvar, men når vi er kommet et lite stykke ut i sesongen ser vi ikke lenger det vi så i starten. Forrige rundes 3–0-tap mot Fiorentina har fått mediene til å spekulere om Mazzarri er på vei ut og hvem som eventuelt skulle tatt over.

“Vi står bak treneren, vi er på en reise sammen.

“Vi spillere er like skuffet som Mazzarri og fansen. Men det er nå vi må stå sammen, løfte hodene og se fremover.

“Jeg tror pausen som kommer nå vil gjøre oss godt. De siste ukene har virkelig tatt på og nå ser vi frem til å slå sterkt tilbake etter de internasjonale kampene.”

Det er to uker til Mazzarris gamle lag kommer på besøk til Giuseppe Meazza. Søndag 19. oktober kommer Napoli på besøk, og Ranocchia er sikker på at Inter vil få en positiv opplevense.

Mazzarri kom til Inter i fjor sommer etter fire år i Napoli og endte på en femteplass ved sesongslutt. Rafa Benitez, som ble klar som Napoli trener i mai i fjor, tok Napoli til en tredjeplass og er nå klar for å komme tilbake til arenaen som en gang var hans hjemmebane.

“Napoli-kampen vil selvfølgelig bli en tøff og jevn kamp, men vi drar enorm fordel av å spille på hjemmebane. Det vil gi oss et løft, vi føler oss selvsikre og klare,” avsluttet Ranocchia.

Bilder: inter.it