– Vi skulle avgjort kampen før

Mazzarri mot Atalanta

Inter tok søndag ettermiddag den første seieren på fem kamper, og Mazzarri sier at Inter kjente på presset før kampen. “Dette var en kamp som kan hjelpe oss ut av krisen vi er i,” sa han til Sky Sport Italia.

Etter en halvtime ble Cesenas målvakt Leali utvist for å ha felt Palacio i feltet. Cesena fikk også straffe i mot – en straffe som sørget for kampens eneste mål. Selv sier Mazzarri at han ville endret denne regelen.

“Jeg ville fjernet denne regelen med det røde kortet til målvakten fordi jeg liker fotballkamper som er 11 mot 11. Vi hadde en identisk situasjon i Torino forrige sesong.

“Men vi spilte faktisk bedre før Leali ble utvist. Vi misbrukte for mange sjanser, og vi må bli mer kliniske å avgjøre kampene lenge før. Jeg er misfornøyd med at vi misbrukte så mange sjanser og kontringer.

“Alle som har spilt fotball vet at det ikke er trygt å lede 1-0. Du kan ha kontroll defensivt, men det skal så lite til for å slippe inn et mål. Vi hadde flere kamper i fjor hvor vi tapte mange poeng fordi vi ikke drepte kampen når vi kunne.”

Selv om alle gledet seg over å endelig ta tre poeng igjen, forklarte Mazzarri at spillerne var nervøse før kampen og virkelig kunne føle på presset. “Det er nok en faktor for at vi ikke avgjorde kampen.”

“Vi var for ivrige og klarte ikke å beholde roen i de avgjørende situasjonene. Derfor skåret vi ikke flere mål. Løpene våres var også for dårlige da vi ofte havnet i offside. Vi kjente på presset.

“Vi var desperate etter en seier og for å vise at vi kan, men av og til må vi være roligere og ta oss tid til å gjøre de riktige valgene. Alt for mange ganger misbrukte vi gode skuddmuligheter fra distanse, men det virket som om spillerne ville spille seg inn i femmeteren for å få avsluttet.

“Vi kunne avgjort kampen før uten å risikere de tre poengene i sluttminuttene. Cesena gjorde som alle andre lag ville gjort, de slo lange baller opp mot angriperne sine og vi slet med å få kontroll på dem.”