– Vi respekterer Barcelona, men vi er ikke redde

Har du endret deg siden i fjor. Hvordan er det å jobbe med Mourinho?

“Vel, jeg er gladere, men jeg tror det er fordi jeg spiller alle kampene og gjør det bra. Det er flott å arbeide med en trener som Mourinho. Du kan forbedre deg med en trener som Mourinho.”

Har Real Madrid-spillerne ringt deg?

“Egentlig ingen ennå, men det er fortsatt en dag til å gå. Jeg er sikker på at de vil ringe meg i kveld …”

Roma ligger foran dere på tabellen. Vil dette påvirke deg psykisk i morgen?

“Vi er ikke tenker på serien nå. Det er en kamp om gangen for oss, og i morgen er det Champions League-semifinale. Dette er en av de viktigste kampene for oss. Vi vil tenke på ligaen etter denne kampen.”

Kan dere gå hele veien i Champions League?

“Det er fortsatt en lang vei å gå for å vinne Champions League. Det vil heller ikke være lett å vinne en eventuell finale, men vi kjemper for det, som vi gjorde i gruppespillet og deretter mot Chelsea og CSKA Moskva. Vi vil fortsette å kjempe. “

Tror du at du er sterkere enn Messi?

“Jeg ler fordi jeg tror ikke du kan sammenligne noen med Messi. Han er den beste spilleren i verden for øyeblikket, og han kan fortsatt bli bedre. Vi har ikke spillere som Messi, men vi har et sterkt lag.”

Hva med Barcelona?

“Jeg er ikke redd for noen. Vi respekterer Barcelona mye fordi de er et av de beste lagene i Europa for øyeblikket, men vi er ikke redde.”

Jeg drømte om finalen. Det var Inter mot Bayern og Sneijder mot Robben. Hva sa dere  til hverandre?

“Vel, jeg drømte også om finalen. Det var Inter mot Madrid. Vi er i semifinalen nå, og min kollega Robben er i den andre semifinalen. Vi har begge en lang vei å gå. Vi har to svært tøft motstandere, det ville vært fantastisk om vi møttes i finalen den 22. mai i vårt tidligere stadion. “

Du er en spiller som er i stand til å ta det rolig selv i de vanskeligste tider.

“Da jeg kom hit i denne klubben var det et merkelig øyeblikk fordi jeg ikke kjente noen, men jeg hadde en god følelse. Det er et lag som går for seier, som kjemper. Vi er på toppen av ligaen ligaen, og vi er fremdeles med i Coppa Italia og Champions League. Vi har ikke spilt hver eneste kamp slik vi har ønsket, men vi har alltid kjempet. Så vi håper dette semi-finalen vil gi oss en god følelse. Denne gruppen kan kjempe mot et av de beste lagene i Europa fordi vi er en av dem også.”

Du har spilt mot Barcelona mange ganger. Hva er det vanskeligste med å møte dem?

“De har et veldig sterkt lag. De har mye ballbesittelse i hver eneste kamp. Men Mourinho vil alltid ha sin taktikk. Så vi vil gå for den i morgen og vi vil prøve å ødelegge deres spill, angripe og score. Jeg en god følelse. Dette er min første semi-finale, og vi må respektere dem, men vi vil gå for seier, og vi må gjøre det vi kan. Neste uke drar vi til Barcelona for å spille den andre kampen, men først skal vi være herre i vårt eget hus.”

Kilde & bilde: inter.it