– Vi reiser til Madrid som helter

José Mourinho

“I kveld var vi et lag av helter på en banen hvor helten etterlot blod. Denne seieren tilhører alle: av dem som spilte i kveld og de som ikke var på banen, for fans som led her på Camp Nou, og de som led i sitt hjem. Denne siden av historien som vi har skrevet i kveld er noe å fortelle barnebarna våre om, ikke pressen. Dette er en helt utrolig dag.

“Dette er vår fest, og jeg vil at alle fans å komme til flyplassen og vente på disse guttene, og jeg vil ha dem i Roma hvor vi skal spille en annen finalen. Jeg kan forestille meg deres glede fordi alle våre fans vet hvor vanskelig det var i kveld. Det var vanskelig med elleve mann, og enda vanskeligere med ti. Dette er den vakreste tapet av livet mitt, men dette laget fortjente et uavgjortresultat.

“Jeg har allerede vunnet Champions League, men å vinne i kveld var enda bedre. Jeg vant cupen 3-0 og jeg visste allerede at jeg var mester før dommeren blåse av kampen. Det var ikke det samme i dag. Jeg er ikke en god spiller, men hvis jeg kunne ha spilt jeg ville ha igjen blod på banen. “

En man går og roper av glede. Det var José Mourinho etter at De Bleeckere blåse av kampen etter full tid. “Barcelona forventet å vinne, men de hadde allerede fått en enorm overraskelse på Meazza, sier Inter-treneren. “Og da vi så visse fraser på T-skjorter og andre episoder, visste vi at våre motstandere var redd. Vi ville ha vunnet kampen med elleve mann, men vi måtte håndtere skade på Pandev, og takket være tapperhet i Chivu som var spektakulær og forberedte seg til kampen på ti minutter. Og så Thiago Motta ble sendt av banen. Det var en utrolig kamp.

“Jeg gleder meg over at Inter har vunnet mot Chelsea og Barcelona, og har en europeisk dimensjon nå, enten det vinner Champions League eller ikke. Fansen? Jeg trodde det var umulig å finne en empati som den jeg bygde med Chelsea-fansen, men nå har jeg funnet en enda større ett med Inter-fansen. Liker jeg italiensk fotball mer nå? Nei. Jeg respekterer alt og alle, men jeg ikke liker det. Min fremtid? Nå går min ferd videre til Roma, så Siena og så Madrid. “

Drømmen til alle Inter-fans gikk i oppfyllelse takket være en kompakt og solid lag som var i stand til å unngå provokasjoner, inkludert de fra Lionel Messi. «Messi er Messi, en helt utrolig talent fra en annen galakse, sa Mourinho. “Men som hans lagkamerater, spilte han ikke spille med nok styrke i dag.

“Jeg kan garantere deg en ting. Neste år skal jeg tilbake for å spille på Camp Nou. Det alltid skjer med meg, men noe vil skje med meg hver gang jeg går der. Det røde kortet til Thiago Motta hadde jeg i fortiden med Drogba. Dessverre mistet Thiago hode, men jeg sa ikke noe til ham. Jeg foretrekker å bruke intervallet for å snakke til mine spillere.

“De Bleeckere`s dømming? Jeg vil ikke dømme ham. Før kampen sa jeg at dommerens jobb er mye enklere når spillerne hjelper ham. Jeg tror noen ikke fulgte dette rådet i dag ..

Bilde & kilde: inter.it