– Vi må være skjerpet gjennom hele kampen

Mancini mot Cagliari
Med ni poeng på de tre siste kampene var det en fornøyd Mancini som snakket med pressen etter kampen mot Cagliari i går kveld.

Etter gjentatte sene mål imot er 50-åringen klar på at laget må være skjerpet gjennom hele kampen.

“Hadde vi ikke gjort ting vanskelig for oss selv hadde vi ikke vært Inter,” var Mancinis første ord.

“Vi spilte en strålende første omgang, men vi hadde problemer i andre omgang. Longo hadde et godt innhopp og skapte problemer for oss.

“Det er enkelt å miste konsentrasjonen når du leder med to mål, men jeg vil ikke at sånne ting skal skje. Vi må være skjerpet i nitti minutter. Likevel spilte vi en strålende første omgang og dominerte fullstendig.”

Mateo Kovacic har den siste måneden tilbragt mye tid på benken, men ble gitt en startplass foran kampen i går.

“Jeg er glad på Kovacics vegne som spilte en god kamp og som skåret et mål i tillegg. Han er et flott menneske som fortjener suksess.

“Han er god nok til å starte kamper, men det er Kuzmanovic og Hernanes også. Gårsdagens skuffelse er at vi nok en gang slipper motstanderne inn igjen i kampen etter å ha ledet med to mål.

“Icardi spilte en bra kamp. Han jobbet hardt for laget og var involvert i det meste av våres offensive spill. Det er akkurat sånn han må spille hver kamp. Podolski spilte en bra kamp og jeg er sikker på at det snart løsner for ham.”

Longo, som ble byttet inn for Cop ti minutter ut i andre omgang, skapte store problemer for Inter. “Longo gjorde en kjempejobb foran reduseringen,” avsluttet Mancini.

Kilde/bilde: inter.it