– Vi kaster vekk alt vi har jobbet for

Roberto Mancini mot Cagliari

Inter delte poengene med lilleputt Carpi i søndagens batalje på Giuseppe Meazza. Dermed har Inter bare tatt ett poeng på sine tre siste hjemmekamper, mens Napoli og Juventus raser avgårde oppover på tabellen.

“Alt vi har jobbet for, alt vi har gjort, alle resultatene vi har oppnådd kaster vi bare vekk,” sa han til Sky Sport etter kampen.

“Vi har mange 1-0-seire denne sesongen, men vi må innse at det ikke er et solid resultat. Vi opplevde det i dag, og mot Sassuolo for to uker siden. Med bare 1-0 er vi sårbare, så vi er nødt til å avgjøre kampen tidligst mulig.

“Selvfølgelig er jeg skuffet. Dette er den tredje kampen der vi gir bort slike sjanser mot slutten.”

Inter misbrukte en rekke gode muligheter til å punktere kampen, men hverken Perisic, Icardi eller Melo klarte å overliste en god Belec i motstandermålet.

“Angriperne våre må innse at de må jobbe. Målene kommer ikke av seg selv. Slik det ser ut nå er vi nødt å signere en ny angriper.”

Mauro Icardi misbrukte en god mulighet ti minutter før slutt da han brukte for lang tid og somlet nok til at Romagnoli fikk argentineren ut av balanse, noe Mancini mislikte.

“Jeg er femti år og jeg hadde scoret i den situasjonen.”