– Vi har stor respekt for Saint-Etienne

Mazzarri mot Sampdoria

Mazzarri møtte opp på pressekonferanse med Mateo Kovacic og sa at Inter måtte gi 120 prosent for å kunne slå franskmennene.

Etter helgens 2-0-tap mot tabelljumbo Parma er det ventet at Inter er revansjesugne, men Mazzarri pastår at Inter er i en krise på grunn av alle de skadede spillerne.

“Vi har stor respekt for Saint-Etienne. De er et tøft lag å møte fordi de er et godt organisert lag som er både psykisk og fysisk godt rustet.

“Alle spillerne vet hvilke kvalitet dette laget vi skal møte besitter, og særlig i angrep har de gode spillere med stor fart. Det blir absolutt ikke enkelt. De er et komplett lag som er farlige på kontringer.

“Vi har forberedt oss godt, men vi vet at vi kommer til en stadion med en lidenskapelig atmosfære. Guarin fortalte oss at fansen møter opp til kampen og gir alt for å hjelpe laget deres.”

Mazzarri sa videre det at mindre klubber spiller med hjertene utenpå draktene mot større lag, og sier at Inter må gjøre det samme.

“Det er stort å møte Inter så alle som møter oss gir alltid 120 prosent for å vinne. Jeg håper mine spillere spiller med den innstillingen i morgen. Vi er Inter, vi skal gå for å vinne samtlige kamper vi spiller, vi går aldri for uavgjort. Dette er tanker jeg prøver å få inn i hodet til spillerne.

“Vi har gjort det bra i Europa så langt, men det er viktig at vi fortsetter i det samme sporet. Et godt resultat i morgen er essensielt for å kunne bygge på det vi har fremover.”

Mazzarri har gjentattet ganger den siste perioden sagt at Inter har hatt store problemer på grunn av skadeproblemene i klubben, men til kampen i morgen er det flere navn som er tilbake i troppen.

Både Osvaldo, Guarin, Nagatomo og M’Vila er tilbake i troppen, mens Hernanes er utelatt sammen med Campagnaro og Khrin.

“Det som er sikkert er at Osvaldo, Nagatomo og M’Vila går rett inn på benken. Guarin er fortsatt ikke helt sikker, men vi vil gjennomføre noen tester i dag. Vi sliter med mange skadede spillere, derfor inkluderte jeg alle.

“Kovacic spilte trequartista mot Sampdoria, en kamp han gjennomførte bra. Så at han starter i den rollen i morgen er ikke utenkelig. Han må bare finne rommene til å sette fart mot mål, samt å motta ballen i gode posisjoner så han kan få utnyttet overblikket og pasningsfoten sin.

“Uansett om vi har enkelte problemer må vi gjennomføre en bra kamp. Mine treningsmetoder har alltid vært de samme, jeg føler at jeg er en far ovenfor spillerne mine. Noen ganger blir jeg forbannet, andre ganger blir jeg fornøyd. Kritikk utenfor vil aldri gå inn på meg.

“Om jobben min er i fare? Det har jeg aldri tenkt på. Jeg trener spillerne på den moten jeg tror er best, de vet hva jeg vil ha og prøver å gi meg det. Det vil de gjøre i morgen også.”

Bilder: inter.it