– Vi har gode muligheter

Xherdan Shaqiri og Roberto Mancini mot Wolfsburg
Den vanskelige bortekampen mot hjemmesterke Wolfsburg startet på best mulig måte for Inter som produserte sjanser og omsider tok ledelsen. Defensivt hadde laget også god kontroll selv om forsvaret nok en gang så usikkert ut.

Likevel ble det Carrizo, som tross alt gjorde noen gode redninger, som ble den store syndebukken. Han kunne forhindret alle tre målene, men Mancini forsvarer den argentinske målvakten og sier at feilene oppstår før avslutningene kommer.

“Carrizo har voktet buret i Europa League og gjort det bra. Feilpasningen hans er et resultat av at forsvarerne ikke spiller ballen fremover, men tilbake til ham.

“Frisparket de skårer på er også et resultat av en feilpasning. Dette tapet er ikke hans feil. Målvakter gjør feil av og til.

“Vi kom hit og visste at det ville bli tøft, og når vi i tillegg gir bort så enkle mål gjør vi livet vanskelig for oss selv.

“Vi ble liggende for dypt etter at vi tok ledelsen. Naldo? Han fikk stå helt umarkert på fem meter.”

Inter er nå avhengige av å vinne med to mål og samtidig holde nullen for å nå avansement. Skulle Wolfsburg skåre må Inter vinne med minst tre mål for å avansere.

“Vi er absolutt kapable til å skåre to mål på halvannen time, men vi må tette igjen bakover. Vi skapte noen gode sjanser i går og sånne muligheter må vi utnytte i returoppgjøret.

“Vi kan absolutt snu denne kampen. For øyeblikket er det tøft, men vi vil snart unngå alle de personlige feilene.”

Bilder: inter.it