– Vi har endret spillestilen under Mancini

Icardi mot Cagliari
Inter slo mandag kveld Cagliari 2-1 på Stadio Sant’Elia. Etter kampen tok Icardi, som skåret det viktige 2-0-målet, seg tid til å snakke med pressen.

“Vi ville virkelig vinne denne kampen og ga alt for de tre poengene. Vi skapte mange muligheter i første omgang, men vi klarte ikke få få ballen i mål.

“Etter pausen klarte vi å skåre to mål. Det var viktig å innkassere den tredje trepoengeren på rad.”

Mauro Icardi er etter mediene å dømme klar til å signere en ny kontrakt neste uke, og roser Mancinis innflytelse etter hans ankomst.

“Vi har endret spillestilen under Mancini. Vi har gjort det bra den siste måneden. Det tok litt tid i starten, men vi begynner å komme inn i det.

“Kovacic? Ingen spillere liker å sitte på benken, men det er bare elleve spillere av en tropp på tjuefem mann som kan starte en kamp.

“Shaqiri har spilt veldig bra de siste kampene i den posisjonen, men vi er alle glade for Kovacics mål.”

Kilde/bilde: inter.it