– Vi er fortsatt på riktig spor

mancini mot milan
Mancini var fornøyd med prestasjonen mot Torino selv om han måtte se seg slått av Emiliano Morettis avgjørende skåring fire minutter på overtid.

“Vi spilte på den riktige måten i dag. Vi klarte dessverre ikke å skape nok bevegelser rundt deres sekstenmeter. Fotball er et urettferdig spill, men vi kan ikke gjøre noe med det. Jeg ser at laget mitt fortsatt er på det riktige sporet.
“Vi sovnet rett før målet de skårte. Vi burde aldri gitt vekk det hjørnesparket når kampen var så nær slutten. Dette tapet fortjente vi ikke, vi fortjente mer enn uavgjort i en kamp hvor vi prøvde og prøvde mot et lag som forsvarte seg gjennom hele kampen.

“Vi skapte ikke nok sjanser fordi angriperne våre ikke var på i dag. Sånn er dessverre fotball, jeg er skuffet fordi vi fortjente tre poeng.

“Det hadde vært deilig å tatt tre poeng i dag med tanke på tredjeplassen. Men vi må bare brette opp ermene og fortsette den harde jobben vi allerede gjør. En kamp gjør ikke det harde arbeidet nyttesløst.

“Vi var uheldige med skader i dag, vi kunne ikke gjøre endringer sent i kampen.

“Podolskis prestasjon er jeg fornøyd med, men som med resten av angriperne må han skape mer bevegelse. Shaqiri startet ikke fordi han ikke er helt klar for det enda.

“Jeg forventet mer fra samtlige. I dag manglet vi konsentrasjon på den siste tredjedelen.

“Kuzmanovic? Han spilte en god kamp. Brozovic vil kunne spille i et midtbaneledd med enten to eller tre spillere. Det er en god spiller som kan bli svært nyttig for laget,” avsluttet Mancini.

Kilde/bilde: inter.it