– Vi blir bedre, men…

mancini mot milan
Inter beseiret Celtic på Giuseppe Meazza etter en kanonkule fra Fredy Guarin. Dermed vant Nerazzurri 1-0 og 4-3 sammenlagt, og motstander i 8-dels finalene blir trukket allerede fredag kl 13:00.

Mancini var fornøyd med spillernes innsats etter kampen, men sier at laget kan bli enda bedre og at laget er nødt til å luke bort personlige feil.

“Vi gjorde det bra i kveld og fortjente seieren. Vi blir stadig bedre, men vi har fortsatt mye å rette på fordi vi blant annet gjør personlige feil som kan koste oss dyrt hver eneste kamp.

“Forbedringer må skje i alle ledd. Forsvaret må ta mindre risikoer, midtbanen kan ikke miste ballen så ofte og den må i tillegg hjelpe forsvaret i større grad.

“Celtic hadde forberedt seg godt til denne kampen. De var mye bedre i forsvar enn for en uke siden, men vi gjorde det av og til litt for enkelt for de. Tempoet i spillet vårt var ikke høyt nok.”

Guarin har hatt noen sesonger med berg-og-dalbane prestasjoner, men det virker som om Mancini nå får det beste ut av kraftpluggen fra Colombia, som kom på skåringslisten igjen mot Celtic.

“Guarin ser alltid etter muligheter som denne, men som regel bruker han for mye kraft. Uansett, han har et tilslag på ballen som ikke andre har.”

Mancini synes det var gledelig at de italienske lagene gjorde det så bra og la vekt på at Europa League er viktig for alle klubbene.

“Vi trenger koeffisient-poengene. De italienske lagene prøver å gjøre det bra i turneringen, så det er gledelig det vi ser. Det er en viktig turnering for alle lag og ligaer.”