Verdens vakreste klubb i 105 år

En fantastisk og nydelig historie. Et eventyr som har vart i 105 år og som har produsert flerfoldige millioner supportere verden over. På banen, på trenerbenken og i presidentens rolle, over 1000 stjerner har kontribuert til den fantastiske historien klubben nå har.
Tilbake i 1908 kunne man bare ha drømt om en klubb lik denne. Vi sitter igjen med en unik historie – en historie det har tatt over 100 år å bygge opp. Inter og deres millioner av følgere har jobbet hardt for dette. Og slik vil det for alltid forbli. Fieri dell’Inter, sempre.
Ingenting hadde vært mulig uten de 44 italienerne og sveitserne som møttes på Ristorante Orologio for å danne en klubb. Klubben som skulle bære fargene av himmelen. Svart for nattens himmel, blå for dagens himmel og gul for himmelens stjerner. Klubben der menneskelige verdier skulle settes først, og klubben der alle skulle få spille uavhengig av nasjonalitet. For himmelen er verdens tak – og vi bor alle under den.

Oversettelse:


De valgte himmelen og nattens farger for oss. Det har gått 100 år og vi takker de den dag i dag for at de skapte Internazionale Football Club. Det var kvelden 9. mars 1908 – de var litt over 40, nå er vi millioner.
De befant seg i hjertet av Milano på restaurant Orologio. De var rebeller som hadde en drøm om å gi alle sjansen: Italienere og utlendinger under samme svartblå flagg.
Det har gått 100 år siden den kvelden. 100 år med lidenskap, med vakre hendelser, med forventninger og fantasier, 100 år med kamper, seire og stolthet… med veldig mye stolthet.
Det her er minnenes aften og natten for fremtiden, fra slutten av gårsdagens mestere til dagens og morgendagens mestere. Det er natten som de drømte om 9. mars, som vi kan gi i gave til våre barn. Det er natten for alle Interisti – store som små, nære som fjerne.
For hundre av disse dagene, for hundre av de her følelsene – for alltid, bare, Inter.
Med himmelen og nattens farger – uendelig kjærlighet, mitt evige lag.


Vi skal kalle det Internazionale, fordi vi er brødre av verden.