Velfortjent seier til Catania

Det spillerne presterte på banen i første omgang var ikke annet enn latterlig dårlig. Catania er et langt dårligere lag enn Chelsea, likevel var de nærme scoring flere ganger. Dette kan kanskje forklares med at antatt dårlige lag har mer å vinne enn antatt bedre lag. Denne kampen var et eksempel på det. Det så rett og slett ikke ut som de gikk ut på banen for å vinne. Dette kan være urovekkende med tanke på den viktige kampen mot Chelsea neste uke. Forhåpentligvis blir vi vitne til et langt bedre Inter-lag som entrer banen i London. Puseresultatet var 0–0, etter en sjansefattig omgang.

Andre omgangen begynte lovende. Ni minutter i andre omgang noterte toppscoreren til Inter, Diego Milito, seg med scoring. Målet kom etter en rask kontring, hvor Samuel Eto’o var servitøren. Milito avfyrte et skudd omtrent fra straffemerke. Han plasserte den i venstre hjørne og sendte samtidig Inter i ledelsen. I dette øyeblikket trodde mange Inter-supporter at den dårlige trenden hadde snudd. Dessverre ble det en kortvarig glede. I det 74. minutt serverte Pablo Alvarez en crossball til Maxi López. Han takket og bukket for pasningen og tok et skudd fra kloss hold og sendte ballen lavt i høyre hjørne.

Det stoppet i midlertidig ikke der. I det 81. minutt ble Sulley Ali Muntari sendt av banen etter to gule kort. Han forårsaket en hands i straffefeltet og sørget for at Catania fikk en unik mulighet til å gå opp i føringen. Catania som kjemper om å holde seg borte fra nedrykksstriden, gav seg ikke der. Det hele toppet seg når Catania fikk sin tredje scoring i det 90. minutt. Jorge Martinez var mannen som satte spikeren i kista og sørget for at tre poeng havnet hos Catania. Inter på sin side har en stor oppgave foran seg i London. Akkurat nå virker derimot videre avansement i Champions League utenkelig. Sluttresultatet ble 3–1.