Usikre kort foran morgendagen

Wesley Sneijder

For Walter Samuel blir det en kamp mot klokken, men La Gazzetta dello Sport tror han kommer til å rekke – og dermed har hatt en veldig god og rask rehabilitering. Den argentinske forsvareren starter trolig mot Marseille ved siden av Lucio, men 17 dager er en kort periode for å kjempe seg tilbake fra en strekkskade. Det er derfor opp til Ranieri om han vil risikere han, og velge å starte kampen med det beste midtstopperparet vi har. Om han ikke starter, er det trolig at Ranocchia eller Chivu (som ble prøvd på venstreback på treningen) tar over plassen. De sikre plassene i forsvaret er Maicon og Lucio. Walter Samuel er sikker om han er tilbake, mens å starte på midtbanen ser ut til å være den eneste muligheten til Nagatomo.

På midtbanen sås det tvil om to plasser: Hvem som starter ved siden av Cambiasso på den sentrale midtbanen, og hvem som starter på venstrekanten. Akkurat nå kan det se ut som det blir Obi-Cambiasso-Poli-Zanetti, men man skal ikke bli overrasket om Nagatomo og/eller Stankovic er å finne i startoppstillingen i morgen.

På spissplass er det også usikkert om hva som vil skje. Det er ganske trygt å påstå at Ranieri har valgt å gå tilbake til suksessformelen fra tidligere i år, og dermed velger en flat firer på midtbanen. Men det er vanskelig å forutse om han vil starte med en 4-4-2-formasjon eller 4-4-1-1-formasjon. FCInter1908.it tror på førstnevnte, mens La Gazzetta dello Sport tror på sistnevnte. I går trodde FCInter1908.it at Forlan og Pazzini ble spissduo, mens den rosa avisen tror på Sneijder bak Milito.

Bortsett fra Ricky Alvarez, og de som ikke er med på Champions League-listen av ulike årsaker, er alle klare til morgendagens kamp. Hos Marseille er Loïc Rémy den eneste av betydning som er ute av kampen, og der stepper trolig Brandao inn. Alou Diarra ble lenge nevnt som utilgjengelig til kampen, men ser nå ut til å rekke den. Og dermed tror La Gazzetta dello Sport, som ofte har rett i slike tilfeller, at følgende starter:

Inter: J.Cesar; Maicon-Lucio-Samuel-Chivu; Zanetti-Poli-Cambiasso-Obi; Sneijder; Milito

Marseille: Mandanda; Azpilicueta-Diawara-Nkoulou-Morel; Diarra-Djeyrou; Amalfitano-Valbuena-A.Ayew; Brandao

Kilde: La Gazzetta dello Sport
Bilde: inter.it