Unggutter til Aserbajdsjan

Mens unggutter som Bianchetti, Benassi, Terrani, Livaja og Garritano har satt seg på flyet, har spillere som Walter Samuel, Diego Milito, Antonio Cassano og Rodrigo Palacio (tilbake i full trening) blitt satt igjen i Milano. Til helgen møter Inter nemlig rivalene AC Milan, og man velger derfor å spare viktige spillere for mange reisetimer og lite hvile. Stramaccioni tror likevel ikke på noe dårlig Inter-lag, og sier han vil velge ut et lag med stor motivasjon.

Trening i Baku

En annen gulrot i morgendagens kamp vil være jakten på det 500. målet for Inter i Europa, uansett turnering. For øyeblikket står man på 498 mål, som for øyeblikket er 11. mest av alle lag, og vil med to mål i morgen passere en ny en milepæl. Dog blir det ingen lett kamp, da det aldri er hyggelig å måtte reise så langt og møte et lag som vil legge ned stor innsats. Neftçi kan skryte på seg å være sju ganger aserbajdsjansk seriemester og fem ganger vinner av cupen. De er i tillegg hjemlandets mest populære klubb og er stolte over å ha tilhengere helt fra USA til Russland og Tyskland. Attpåtil har de ikke tapt på sin hjemmebane, Tofiq Bahramov, på 12 år!

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 12 Castellazzi, 27 Belec

Forsvar: 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo

Midtbane: 14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 20 Obi, 21 Gargano, 24 Benassi, 31 Pereira

Angrep: 7 Coutinho, 49 Terrani, 88 Livaja, 61 Garritano

Som det ble nevnt tidligere, vil dette bli en gyllen mulighet for våre unge spillere. Tydeligst merker man det blant angrepsspillerne, hvor Coutinho er eldstemann og gjennomsnittsalderen er 18,5 år. Walter Samuel, Diego Milito, Antonio Cassano og Rodrigo Palacio blir igjen. Det samme blir Ricky Alvarez, da han ikke er med på EL-lista. Trolig kommer spillere som Cambiasso, Nagatomo og Ranocchia til å hviles. I tillegg er Cristian Chivu, Dejan Stankovic og Wesley Sneijder skadet. Gledelig er det at Joel Obi er tilbake, og han kan bli å finne i startelleveren.

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Jonathan – Silvestre – Juan – Pereira
Mudingayi
Nagatomo – Guarin – Gargano – Coutinho
Livaja

Det var en stund snakk om et tremannsforsvar bestående av Silvestre, Juan og Bianchetti, men de siste signalene sier at vi går tilbake til et firemannsforsvar i denne kampen. Stramaccioni sier i intervju at man kanskje vil endre strukturen, men at det grunnleggende blir igjen. Det vil se ut som man velger å bytte ut hele sju spillere fra Fiorentina-kampen, både fordi det venter et viktig derby i helgen og fordi det er Europa League. I forsvar hviles Ranocchia og Samuel, mens Jonathan, Silvestre og Pereira får sjansen fra start. Når det kommer til midtbanen, vil Guarin få sjansen igjen, med Nagatomo, Gargano og Coutinho ved siden av seg. På topp figurerer 19-årige Mirko Livaja, uten noen reelle erstattere hverken på banen eller på benken.

Skal det dog bli tremannforsvar, starter vi trolig slik:

Handanovic
Ranocchia – Silvestre – Juan
Jonathan – Guarin – Mudingayi – Obi – Pereira
Coutinho
Livaja

Bilde: inter.it