Uavgjort på La Favorita

Inter gikk til denne kampen med en fin formkurve og uten å ha sluppet inn mål, uten å ha tapt på fem kamper, samt å ha slått både Dnipro og Sassuolo henholdsvis 1-0 og 7-0 tidligere i uken. Likevel ble vi servert en kjedelig og frustrerende kamp.

Det tok bare to minutter før Palermo fikk hull på byllen. Vidic plukker opp en løs ball i egen sekstenmeter som han fomler bort til Franco Vazquez. Angriperen nølte aldri og smelte ballen opp i nettet bak Handanovic.

Palermo åpnet kampen veldig bra og var utrolig aggressive. Et aggressivt Palermo stresset Inter gjennom hele første omgang og det tok en halvtime før Inter fikk sin første sjanse. Da kom Guarin med ballen og fra tjuefem meter klinket han til. Palermokeeper Sorrentino hadde ikke kontroll på skuddet, men det snek seg likevel et par centimeter utenfor.

Både før og etter Guarin’s skuddforsøk hadde Inter store problemer med å etablere noe spill. Stillestående angripere og bøttevis med pasningsfeil gjorde omgangen til en frustrerende kveld for Inter.

Men tre minutter før pause utlignet Inter ut av ingenting. Pablo Osvaldo prøver på tjue meter å slå tunell på Terzi. Ballen traff leggen og rullet mot Kovacic som på et touch plasserte ballen bak Sorrentino.

Like før pause slo Guarin et godt frispark inn i feltet som Vidic trodde han skåret på med et kontant hodestøt. Kveldens dommer Valeri gjorde riktig og annulerte målet på grunn av offside.

Like etter pause gikk Palermo i angrep. Dybala slo et hardt innlegg som traff Juan og gikk i retning eget mål, men Handanovic var våken og fikk avverget.

Fem minutter ut i andre omgang fikk Inter nok en skåring annulert. Guarin slår et hardt innlegg mot bakerste stolpe. Der vinner Vidic duellen og header ballen tilbake mot Icardi som enkelt banker ballen i mål. Reprisene viste denne gang at dommertrioen tok feil og at Icardi var onside.

Etter syttito minutter smeller det plutselig for Palermo. En god overgang ender til slutt hos Vazquez som skyter via Ranocchia og i tverrliggeren. De rosa fanger opp returen og får til slutt avsluttet med et skudd som stryker stolpen.

Bare minuttet senere får Vazquez nok en stor mulighet. Et godt innlegg fra høyre treffer perfekt Vazquez’ støvel, men ballen sklir av foten.

Kampens siste sjanse fikk Osvaldo da han headet et innlegg fra Guarin på vakkert vis i en bue over keeper, men Sorrentino fikk akkurat slått ballen over mål.