Uavgjort mot nedrykkslag

Lagene over Inter på tabellen har til stadighet dummet seg ut, men Inter vil ikke være noe verre – og fortsetter å skuffe mot nedrykkslagene. Fire poeng av 12 mulige mot de daværende dårligste lagene i Serie A holder ikke om man har ambisjoner om å klare Champions League. Faktisk hadde Inter bare vært ett skarve poeng bak CL-plass om man hadde vunnet sine kamper mot nedrykkslagene.
Mancini mot Cagliari
Inter startet offensivt, og presset Cesena høyt. Det så ut til å funke en stund, men i det 26. minutt måtte Shaqiri ut med skade. Det er vanskelig å si om det var på grunn av fraværet av sveitseren, men det tok i alle fall ikke lange tiden før bortelaget scoret dagens første mål. Carbonero sendte en fin ball gjennom til Defrel, og et passivt hjemmeforsvar sørget for at sistnevnte kunne lobbe ballen over en sjanseløs Handanovic.
Som så ofte før var resten av omgangen lite å skrive hjem om, og en Joachim Löw som kom for å se landsmann Podolski i aksjon fikk ikke akkurat valuta for pengene.
I andreomgang ble det derimot andre boller for tyskeren på tribunen. Kuzmanovic ble erstattet av Podolski, og det ble fort sving i sakene på Giuseppe Meazza. Da omgangen var to minutter gammel, brassesparket Icardi ballen i nota, men forsøket ble avblåst for en tvilsom offside.
Men det tok ikke lang tid før Inter fikk uttelling. Minuttet senere hadde Icardi funnet veien ut på kanten, og la en fin ball inn til Palacio som gjorde ingen feil. Rottehalen har blitt avskrevet av flere i år, men med åtte mål og én målgivende på sine 13 siste kamper har argentineren motbevist kritikerne.
Dessverre stoppet målene der. Inter prøvde iherdig å få inn det avgjørende målet, men udyktighet og en dose uflaks gjorde at det hele endte med poengdeling. Det positive å hente fra dagens kamp er Palacios målform og at Kovacic viste glimt av sitt gamle seg.
På torsdag venter Wolfsburg, og skal man ha noe som helst håp for avansement må prestasjonene heves flere hakk.

Kampfakta

Inter 1-1 Cesena (Pause: 0-1)
Målscorere: Defrel 30, Palacio 48.

Inter: 1 Handanovic; 33 D’Ambrosio, 23 Ranocchia, 6 Andreolli, 22 Dodo (Santon 62); 13 Guarin, 18 Medel, 17 Kuzmanovic (Podolski HT); 91 Shaqiri (Kovacic 24); 8 Palacio, 9 Icardi.
Cesena: 1 Leali; 24 Perico, 25 Capelli, 15 Krajnc, 17 Magnusson; 5 Giorgi, 26 Mudingayi (Cascione 80), 8 De Feudis (Pulzetti 74); 7 Carbonero; 92 Defrel, 18 Djuric (Rodriguez 80).
Gule kort: Defrel 26, Ranocchia 45+1.
Dommer: Gervasoni.

Bilder: inter.it