Treningskamper sendes på Max

At Inter skal delta på International Championship Cup har lenge vært kjent, men i dag kunne Max annonsere at de har sikret seg rettighetene til å sende kampene fra turneringen.
Dette betyr at man med all sannsynlighet kan følge Inters kamper mot AC Milan og Real Madrid på norsk TV. Ifølge turneringens nettside møter Inter byrival Milan 25. juli, mens kampen mot Real Madrid finner plass 27. juli. Begge kampene har avspark 20:00 lokal tid, noe som etter vår beregning vil si klokken 03:00 norsk tid. Inter møter også Bayern Munchen i Shanghai 21. juli, men det er ikke en del av turneringen og dermed vises den trolig ikke på norsk TV.
Ellers er det verdt å merke seg at Inter for tiden er i Brunico. Der vil de være frem til torsdag 16. juli. I mellomtiden spiller de to treningskamper – 11. juli mot Stuttgarters Kicker og 15. juli mot Carpi.
interpreseason
Av andre nyheter har Inter offentliggjort neste sesongs bortedrakter. Drakten er til minne om Inters første gull i UEFA Cup for 25 år siden, men denne gangen kan man i tillegg se Il Biscione på de blåsvarte stripene. Og for de som lurer på hva Driver er, så er det et datterselskap av Pirelli.
Kilder: inter.it, internationalchampionscup.com, Max.
Bilder: inter.it