Treneroppdatering fra Moratti

Massimo Moratti

Det har vært en god del frem og tilbake allerede, og spekulasjonene har blant annet gått på André Villas-Boas sin utkjøpsklausul på 15 millioner euro. I tillegg vil klubben nødig innrømme at de snakker med trenere som er under kontrakt.

Hvor lang tid tar det før tilhengerne får vite navnet på den nye treneren?
Vi har god tid til å gjøre et viktig valg for Inter. Det er ikke slik at jeg nødvendigvis måtte ta en avgjørelse denne helgen. Vi har allerede gitt nok informasjon til at dere forstår omtrent hvordan vi orienterer oss.
Teknisk direktør Marco Branca sa søndag at Villas-Boas ikke kom til å bli den nye treneren. Hva med Sinisa Mihajlovic? Er det fortsatt en mulighet for at han får jobben?
Jeg tror ikke vi har plaget noen trenere som allerede har et lag. Villas-Boas har en utkjøpsklausul som vi absolutt ikke vil utløse. Men alle de andre kandidatene er ledige. Vi tar oss god til slik at vi kan gjøre et godt valg.
Er Delio Rossi og Giampiero Gasperini blant de de fremste kandidatene?
Alle er glimrende kandidater. Jeg vil ikke fornærme noen av trenerne, både de italienske og utenlandske kandidatene er gode. Vi får se hvem som passer best inn basert på hvordan jeg tenker.
Rossi og Gasperini er begge født på samme dag som José Mourinho. Kan det være et godt tegn?
[Smil] Det er absolutt et godt tegn, jeg var ikke klar over dette.
Og de andre, Spalletti, Hiddink og Capello, hvordan er sjansene der?
Vi får se på det og vil vurdere det, alt til sin tid.
Finnes det en favoritt for tiden?
Det er alltid en favoritt, men frem til alt er på plass er det tusen detaljer som kan avgjøre hvorvidt du får treneren som du ønsker deg. Jeg har fortsatt tid til å tenke meg om.
Har du mulighet til å berolige tilhengerne etter uttalelsene fra Lucios agent?
Det er bare kommentarer som blir gjort for å skape litt liv.

Kilde og bilde: inter.it