Trenerbytte likevel?

Massimo Moratti og Leonardo

De to siste dagene har bragt to ulike rykter til overflaten som heller i motsatt retning av en fortsettelse for Leonardo på Inters trenerbenk. Gazzetta meldte i går at Moratti skal ha vært i samtaler med Marcelo Bielsa, mens franske L’Equipe hevder at Leonardo har vært i Doha for PSG-samtaler.

Argentineren Bielsa er tidligere sjef for blant annet Newell’s Old Boys, Argentina og senest Chile. 55-åringen er for tiden uten jobb, og er kjent som en eksentrisk, men også svært suksessrik trener.

Tilbake i klubbledelsen?

Leo, på sin side, skal ifølge L’Equipe være i samtaler med Paris Saint-Germain sine nye eiere om en direktørjobb i klubben. Han er for tiden på ferie i Brasil, men sportsavisen skriver at han også var innom Doha i Qatar, der de nye eierne holder til. Nåværende PSG-trener Antoine Kombouaré skal sitte trygt etter årets fjerdeplass og kvalifisering til Europa League. Brasilianeren var som kjent innom Paris før han gikk til AC Milan, og har allerede erfaring i klubbledelse fra den rødsvarte delen av Milano.

Inter-presidenten har imidlertid snakket til det italienske nyhetsbyrået ANSA om ryktene, og kaster vann heller enn bensin på et smått glødende ryktebål:

Jeg har snakket med Leonardo, han er på ferie i Brasil. Det er ingenting i disse spekulasjonene som sirkulerer.

Det er vanskelig å tro at han ville sagt noe annet om det faktisk var hold i ryktene, men enn så lenge har Leonardo ikke fått annet enn klar støtte fra sin president. Med et scenario som erfarne Bielsa inn og Leonardo ut til en attraktiv direktørjobb er det likevel ikke umulig å se et alternativt utfall av sommeren 2011.

Kilder: skysports.com, football-italia.net
Bilde: inter.it