– Tredjeplassen hadde vært en drøm

Samir Handanovic

– Seieren mot Fiorentina betyr ikke så mye. Såklart det gir en moralboost, men det betyr ikke noe for meg personlig.

Når vi snakker om moralboost, har ikke Hernanes vært viktig der?

– Jo, definitivt. Når man får inn en ny spiller viser man alltid litt ekstra entusiasme og spillerglede, selv om det kanskje er mer tydelig fra utsiden enn fra innsiden.

Hva synes du om målet Cuadrado scoret på lørdag?

-Det er ikke noe å si, og jeg trenger egentlig ikke kommentere på det. Jeg er fornøyd med den helhetlige prestasjonen min, men noen ganger skjer det sure feil. Jeg tenker ikke mye på målene jeg slipper inn, kun på neste kamp.

Er det fortsatt mulig å nå tredjeplassen?

– Jeg håper det er en drøm som kan gå i oppfyllelse. Råd til Icardi? Ingenting spesielt, bare fortsett å score mål.

Hva synes du om at dere har sluppet inn 28 mål allerede?

– Hvis jeg skal se på det fra en keepers synspunkt, er det helt klar at 28 mål er for mye. Men jeg er fornøyd med å spille med en bakre treer, da det er noe jeg er vant med fra Udinese. Jeg liker å jobbe med Mazzarri, og det viktigste er at alle bare holder seg profesjonelle og jobber hardt for laget.

Til slutt ble han spurt om hva han synes om en eventuell Vidic-signering og Barcelona-ryktene.

– Jeg kjenner han ikke personlig, men karrieren hans snakker for seg selv. Han ville nok forsterket laget, men jeg liker ikke å snakke om spillere som ikke er i klubben.

– Det var helt klart et stort kompliment å være linket til Barcelona, men det ligger i fortiden. Jeg er fornøyd i Inter, og ser ikke at jeg kommer til å forlate kluben.

Kilde: Sempreinter.com