Tre viktige poeng

Kampens innledning var svært målrik. I løpet av fem minutter stod det 1–1 på scoringstavla. Simone Pepe scoret for Udinese etter et gjennomspill fra Antonio Di Natale. Inter svarte tre minutter senere, og Mario Balotelli fikk æren av å starte målkallaset for Inter. Maicon var servitør. I det 21. minutt var det derimot Maicon som sendte Inter i føringen. En meget underholdende første omgang ble toppet da Diego Milito satte inn Inters tredje etter en crossball fra Mario Balotelli. Inter var meget sterke i første omgang, dessverre dabbet det litt av i andre omgang. Stillingen til pause var 1–3.

I andre omgang ble vi vitne til et helt annet Udinese-lag. Flere ganger var de nære scoring og de holdt høyt trykk på Inter. De presset voldsomt, og til slutt fikk de lønn for strevet. I det 50. minutt fikk de straffe etter hands som var forårsaket av målscorer Mario Balotelli. Toppscorer Antonio Di Natale tok straffen og satte den lavt i venstre hjørne. Udinese fortsatte å presse i sluttminuttene, men de hadde ikke marginene med seg i dag. Sluttstillingen ble 2–3. Inter fikk med seg tre meget viktige poeng, ettersom AC Milan vant 3–1 mot Atalanta.