Tøff test i Bergamo

Men Inter er ikke det eneste laget i form. For selv om Atalanta ikke ligger høyere niendeplass, er det ikke lurt å lure seg selv. På de fire siste kampene har de vunnet tre, og med seier i dag har de mulighet til å hoppe forbi Roma på tabellen. Deres angrep i form av German Denis, Moralez og Schelotto skal heller ikke undervurderes, selv om deres tre største målscorere ikke har like mange mål til sammen som Milito. Inter har også scoret minst tre mål i de tre siste Serie A-kampene.

Det er ikke bare Atalantas form og deres angrep som høyner vinnersjansene deres, men også Inters skadesituasjon. Mens Atalanta ikke mangler noen nevneverdige spillere, har Inter store bekymringer på skadefronten. Av størst betydning er Walter Samuel og Andrea Ranocchia, to spillere som har vært viktige brikker i Stramaccionis mannskap. Men det stopper ikke der. Wesley Sneijder, Philippe Coutinho, Joel Obi, Gaby Mudingayi, McDonald Mariga, Cristian Chivu og Dejan Stankovic er også skadet.

Når det er nevnt, har Inter ti strake seire. Og ti strake borteseire. Vi seiler i større medvind enn Atalanta, men så gjenstår det å se om skadene vil være en såpass tung ballast at hjemmelaget beholder noen av poengene i sin hjemby. På den andre siden har Inter vunnet alle sine bortekamper siden 13. mai 2012. I tillegg har Inter scoret i alle av de siste 15 kampene mot Atalanta. Forrige gang de ikke maktet å score på bortebane mot Atalanta, var 19. januar 1992. Da vant Atalanta 1-0. Totalt har vi møtt dem 56 ganger i Bergamo, hvor Atalanta har vunnet 14 ganger, poengdeling 19 ganger og Inter-seier 23 ganger.

Kamptropp

Keeper: 1 Handanovic, 12 Castellazzi, 27 Belec;

Forsvar:4 Zanetti, 6 Silvestre, 31 Pereira, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Nagatomo;

Midtbane: 11 Alvarez, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan, 52 Romanò;

Angrep: 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.

Som det ble nevnt tidligere, har Inter skade på ni spillere. I tillegg sies det at Jonathan sliter med noe, og er tvilsom. Det ble også snakket om Gargano og Cambiasso, men de ser ut til å klare seg. Skal vi se på den gledelige siden stammer hele 28.5% av dagens kamptropp fra egen junioravdeling. Det er gledelig å se. Vid Belec, Ibrahima Mbaye, Marco Benassi, Alfred Duncan, Andrea Romano og Marko Livaja er de seks som er med.

Når vi først er inne på rekruttering fra junioravdeling, har trener Vincenzo Sasso også blitt oppgradert til a-laget på permanent basis. Han blir en teknisk trener som skal integrere hva kampanalytikeren Michele Salzarulo har funnet ut om motstanderen.

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Silvestre – Cambiasso – Juan Jesus
J.Zanetti – Guarin – Gargano – Nagatomo
Palacio – Milito – Cassano

Med alle skadene blir Stramaccioni nødt til å komponere laget på en ny måte. Med Ranocchia og Samuel ute, ser det ut som at Silvestre og Cambiasso danner stoppertrio sammen med Juan Jesus. Med Cambiasso i forsvar, tyder det på en midtbane bestående av J.Zanetti, Guarin, Gargano og Nagatomo. På topp sliter vi ikke med skader, og den fryktinngytende trioen med Palacio, Milito og Cassano ser ut til å starte.

Kilde og bilde: Inter.it