To nye spillere klare for Inter?

Walter Mazzarri

M’Vila-sagaen har vart vel og lenge, men nå ser den ut til å gå mot en slutt. Den talentfulle franskmannen har ikke fått det helt til i Russland og Rubin Kazan, og er nå svært villig til å prøve lykken i Italia og Inter. Faktisk så villig at midtbanespilleren trolig halverer lønnen sin for å få lov til å bytte ut den grønne drakten mot den svartblåe.

Informasjonen kommer fra den høyst troverdige Gianluca Di Marzio. Han sier at M’Vila vil signere en låneavtale, der Inter vil ha muligheten til å kjøpe han ut for åtte millioner euro.

Den andre spilleren er ikke fullt så profilert som midtbaneterrieren M’Vila, men likevel en spennende låneavtale. Dodô er en venstreback som har tatt store steg siste sesongen, skal vi tro Thomas Høy fra Roma Club Norvegia, men nå som Ashley Cole er klar for hovedstadsklubben åpnet det altså for en ny mulighet for brasilianeren. Dodô blir trolig ikke å se startelleveren, men lånes hovedsakelig for å erstatte Javier Zanetti og Wallace – selv om det ikke er utenkelig at venstrebacken kjemper til seg en plass i løpet av sesongen.

I likhet med M’Vila-avtalen blir dette også en billig handel. Det snakkes om et lån over to år, og slår han gjennom har Inter muligheten til å kjøpe han for sju millioner euro. Dermed har Piero Ausilio kjempet til seg Vidic, M’Vila og Dodô for slikk og ingenting, og Inter er godt i gang med å bygge seg opp til ny sesong.

Flere overganger

Luca Castellazzis kontrakt gikk ut i sommer, og blir erstattet av Tomasso Berni – som en gang i tiden spilte på Inters juniorlag. I tillegg har man kjøpt ut Bolognas del av Rene Krhin – også han fra Inters juniorlag. Videre har Schelotto, Joel Obi, Diego Laxalt, Ibrahima Mbaye, Silvestre og Crisetig alle returnert fra sine låneopphold i andre klubber. Det er dog ikke bestemt hvem som beholdes, og samtlige går en usikker tid i møte.

Andre veien er Marco Benassi klar for Torino i deleierskap. Det har ikke kommet noe tall på hva Torino måtte ut med, men det sies at det var en del avtalen som sendte Danilo D’Ambrosio til Inter i januar. Ishak Belfodil overbeviste ikke i Inter, og Parma valgte å kjøpe tilbake Inters halvdel av spilleren.

Ellers er stortalentet Francesco Bardi klar for Chievo på en låneavtale. Det samme er Cristiano Biraghi, dog på en toårsavtale. Siste nyheten er at Samuele Longo går på lån til Cagliari.

Kilder: Gianluca Di Marzio