Tidenes største borteseier

Sassuolo hadde aldri vært i Serie A før i år, men har likevel en del Serie A-rutine på laget. I sommer hentet de Marrone, Acerbi, Kurtic, Schelotto, Rossini, Floro Flores og Ziegler som alle har erfaring fra Italias øverste divisjon. De har en Milan-fan som president og direktørene har tidligere vært i Juventus. Likevel stinket det Serie B lang vei av de svartgrønne.

Fra start valgte Mazzarri å fortsette med de samme elleve spillerne som startet derbyet mot Juventus. Selv om mange lurte på hvor Kovacic ble av, skulle det vise seg å fungere. Allerede etter sju minutter kunne Inter slippe jubelen løs. Juan Jesus slo en perfekt ball i bakrom – et bakrom både Nagatomo, Palacio og Ricky hadde startet i. Ballen havnet hos førstnevnte, som fosset ned venstrekanten og som deretter la inn en perfekt ball til Palacio. Argentineren hadde ingen problemer med å sette ballen i mål, og kunne dermed feire sitt femte mål på sesongens fem første kamper.

Saphir Taïder

Nysigneringen Saphir Taïder scoret bare tre mål for Bologna i fjor. Slik så det ikke ut da han dukket opp foran mål på selveste Inzaghi-stil, og puttet ballen i mål etter et Palacio-skudd. Og ikke mer enn ti minutter senere skulle han vise seg frem på nytt. Guarin la ballen inn i feltet, hvor Taïder hadde tatt det tunge løpet. Taider fikk ballen på hodet, men det var et Sassuolo-hode som styrte ballen over sin egen keeper og i nettet.

Fortsatte presset i andreomgang

Selv om Inter ledet komfortabelt 3–0 til pause, var det ingen tegn til at Inter ville trykke på bremsepedalen. Åtte minutter ut i omgangen sendte Ricky en stikker til Palacio helt lik den han sendte til Icardi i derbyet. Palacio var ikke like god som Icardi, men keeperen ga retur – som Ricky selvfølgelig stod klar til å putte i mål.

Diego Milito skadet seg for over sju måneder siden. I dag var han klar. Den målfarlige argentineren erstattet en annen målfarlig argentiner. Og når Il Principe er tilbake, så er han tilbake, og det får alle kjenne på. Etter et superfrekt forspill av Ricky Alvarez, kunne Milito krone sitt endelige comeback på en perfekt måte.

Diego Milito

Men mer perfekt skulle det bli. Cambiasso curlet ballen forsiktig i krysset fra 17–18 meter. Mannen bak den målgivende pasningen var selvfølgelig Milito. Og selvfølgelig skulle det bli enda mer perfekt. Ikke mange minutter før slutt var Guarin og Milito nærmest alene gjennom. Guarin gjorde som han skulle – og sentret ballen til Milito. Og når Milito har ballen, da blir det mål. 7–0-målet var satt, og tidenes største borteseier var et faktum.

Som allerede sagt er Sassuolos president Milan-fan. I fjor sa han at han gledet seg til Serie A-spill bare på grunn av at de skulle slå Inter. Det gikk heldigvis ikke helt som han hadde håpet på. Neste kamp for Inters del er førstkommende torsdag mot et sterkt Fiorentina-lag.

Kampfakta

Sassuolo 0–7 Inter (Pause: 0–3)

Målscorere: Palacio 7, Taider 23, Pucino (og) 33, Alvarez 53, Milito 63 and 83, Cambiasso 75

Inter: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 23 Ranocchia, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan (Wallace 67), 13 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Taider (Kovacic 66), 55 Nagatomo; 11 Alvarez; 8 Palacio (Milito 54)

Sassuolo: 1 Pomini; 4 Magnanelli, 7 Missiroli, 15 Acerbi, 23 Gazzola (Pucino 13), 27 Kurtic, 35 Rossini (Bianco 57), 45 Chisbah (Zaza 38), 37 Schelotto, 83 Floro Flores, 86 Ziegler

Dommer: Carmine Russo, Nola

Gule kort: Magnanelli 3, Taider 16, Missiroli 22, Bianco 90

Bilder: inter.it