Thohirs brev til fansen


Kjære Inter-supportere,
Som dere vet har Suning Holdings Group kjøpt en majoritetsandel av F.C. Internazionale Milano.
Det er med stor stolthet at jeg fortsetter i min rolle som Inters president og jeg vil takke dere for den støtten dere har vist meg hittil. Det har vært en ære og et privilegium å styre denne klubben gjennom denne endringsperioden.
Jeg føler meg sikker at på at Sunings ankomst vil hjelpe oss å nå toppsjiktet i fotballverdenen igjen, både på og av banen. Når vi først snakker om Inters historie, ønsker jeg å takke Mr. Moratti og hans familie for å ha ledet Nerazzurri gjennom deres mest suksessfulle år.
Sportens verden endrer seg raskt. Fotball er et globalt fenomen, og for at Inter skal kunne konkurrere på høyeste nivå trenger man å utnytte sitt globale merkevare. Kina og Asia er de som setter de nye grensene i sportsøkonomien, og Sunings ankomst betyr at vi befinner oss på frontlinjen av denne ekspansjonen. Vi må ta nytte av denne spennende veksten uten å glemme klubbens italienske røtter og milanesiske opphav.
Takket være støtten fra Suning og Mr. Zhang Jindong vil vi ha muligheten til å engasjere oss med den kinesiske befolkningen bestående av 1.3 milliard mennesker, hvor mange av disse har lyst til å oppleve denne fantastiske sporten fra nært hold.
Sunings oppkjøp av aksjemajoriteten i Inter er et viktig i vår reise tilbake til toppen av italiensk og europeisk fotball. Vår historie har vist at vår plass er der oppe med verdens mest suksessfulle klubber og Suning vil hjelpe oss med det.
Igjen takker jeg for deres støtte og for kjærligheten dere viser vår klubb.
Forza Inter for alltid!
Erick Thohir

thohirsuning
Kilde og bilde: inter.it