Terminlisten er klar

Curva Nord

Byderbyet mot Milan kommer i kamp nummer 18, like etter årsskiftet. Dermed blir returkampen den nest siste kampen for sesongen. Inter har hjemmekamp i det siste av de to derbyene. Kampene mot Juventus ligger midt i programmet, og spilles helgen rundt 30. oktober i Milano og 25. mars i Torino.

Første hjemmekamp går altså mot Lecce, så venter Palermo på Sicilia, Roma hjemme og nyopprykkede Novara borte. Sjette runde peker seg ut som den første virkelig store, med Inter–Napoli og Juventus–Milan. Se hele programmet til Inter her.

Kampene spilles i samme rekkefølge fra 20. runde og frem til 38. og siste runde, det vil si at Inter møter Lecce borte i første kamp etter at bunken snus. Hele terminlisten finner du her.

Rasende De Laurentiis

Napoli-president Aurelio De Laurentiis stjal imidlertid showet da han stormet ut av trekningen midtveis og forsvant på en scooter, med følgende å melde til de oppmøtte medier:

Tutto questo è una sciocchezza. Me ne vado, siete delle merde, torno a fare cinema!

Det kan oversettes til noe slikt som at «alt er fikset, du er en idiot [eller noe enda verre], jeg går tilbake til filmen» (han er opprinnelig filmprodusent). Calcio-sesongen er med andre ord absolutt i gang!

Bilde: Oscar Federico Bodini, flickr.com