Taddei skryter av Inter

Rodrigo Taddei og Cristian Chivu

Før helgen ble det klart at Francesco Totti nå skal straffes av det italienske fotballforbundet FIGC for hans uttalelser om Inter og de tre siste seriemesterskapene. Men det er ikke bare negativitet som kommer sørfra, Rodrigo Taddei gikk i helgen ut og skrøt av Inter-laget:

De [Inter] har vunnet fordi de har fortjent det. De spiller bra, som mestere. Inter har en fantastisk stall, men neste sesong vil vi prøve å gjøre vårt beste for å avslutte så høyt på tabellen som mulig.

Brasilianeren kastet med dette litt mer vann på bålet som Totti tente opp forrige uke, og som senere ble kommentert ned av Marco Branca og nå også av lagkameraten. Taddei var også fornøyd med tidligere Inter-spiller Adrianos tilpasning til den gulrøde stallen:

Adriano integrerer seg flott, og vi har allerede gjensidig omsorg for hverandre. Vi er en gruppe som det er lett å komme inn i.

Den tidligere storscoreren i Parma og Inter kom til Roma i juni med en noe tung kropp, noe han også selv innrømte. Om under en måned får vi sannsynligvis se om sommertreningen har gitt resultater.

Kilde: football-italia.net
Bilde: inter.it