Supportertur for ICN

Med himmelen og nattens farger, uendelig kjærlighet, mitt evige lag, Che solo Inter! Det er det vi kommer til å høre fra Curva Nord, det er de ordene vi kommer til å synge med, Inter Club Norvegia inntar Giuseppe Meazza!

Utenfor Giuseppe Meazza

Denne sesongen skal vi samle norske Interisti på Giuseppe Meazza og i Milanos gater for den første supporterturen i regi av Inter Club Norvegia. Dette er begynnelsen på en årlig tradisjon og den utvalgte matchen denne sesongen er Inter–Fiorentina, som utspiller seg på vår alles kjære hjemmestadion søndag 1. mars 2015. Hold av datoen i kalenderen og meld dere på en utrolig trivelig supportertur med felles Inter Club Norvegia-medlemmer og likesinnede Interisti. Dette kommer til å bli en fantastisk kul helg i Milano med mange herlige opplevelser!

Kort fortalt så vil det bli kampbilletter på Meazza i samlet ICN-flokk, felles middag på lørdagen, mulige overraskelser, samt birra og god stemning før og etter match på søndagen. Mange ønsker sikkert å ordne turen selv etter sin smak og sitt behov, men det vil også bli lagt opp eventuelle turpakker for de som har lyst eller trenger hjelp med det. Jeg er alltid tilgjengelig på mail hvis det er noen spørsmål, om noen trenger hjelp, tips eller råd rundt Inter eller Milano.

Mer fyldig informasjon og program for supporterturen kommer litt seinere, men fram til det kan dere melde deres tur interesse til meg på: daniel@fcinter.no eller billett@fcinter.no.

Interista per Sempre!

Daniel Larsson
Billettansvarlig/Reiseguide Inter Club Norvegia