– Større sjanse for at jeg forlater klubben

Først Coppa Italia, så Scudetto, og nå Champions League. Det var “en fantastisk følelse” for José Mourinho å legge til det viktigste trofeet for klubblag på merittlisten. Det ser derimot ut som han forlater Inter til fordel for Real Madrid. Det er imidlertid ingen sure minner fra supporterne. Vi takker han for å har ført Inter til nye høyder. Vi er verdens beste klubblag! Dette er hva Mourinho hadde å si i det som mest sannsynlig var hans siste kamp som Inter-trener:

“Det er fantastisk,” sa Inter-treneren etter å ha løftet trofeet mot himmelen. “Champions League er spesiell, og å vinne den er veldig spesielt. Det er drømmen for alle: for Moratti, klubben, og vår fantastiske familie. Den vanskeligste motstanderen var Van Gaal, men kampen ble avgjort av detaljer, som Julio Cesar’s redninger og målene til Milito. Dette er en finale og det er en utrolig glede blant alle Interisti.”

“Eto’o var fantastisk i kveld. Han ønsker alltid å vinne, som spiss, som målvakt, som en back. Milito er dagens man i finalen, men alle fortjener kreditt i kveld, fra dem som scoret målene til dem som ikke fikk spille et minutt, fordi vi er en familie. Det er vakkert. Jeg føler stor sorg, men nå har jeg å være så kald som mulig. Vi har skrevet oss inn i historiebøkene i kveld ved å vinne Champions League. Inter vil ikke være det samme som før. Det er større sjanse for at jeg forlater Inter, enn at jeg blir.”

Bilde & kilde: inter.it