Stankovic returnerer til Inter

Dejan Stankovic var i fjor Stramaccionis assistenttrener i Udinese. Men da de to måtte pakke sakene sine og forlate Udine, så man sitt snitt til å hente tilbake en tidligere helt. Serberens jobb de kommende sesongene er å være First Team Club Manager. Det vil med andre ord si at han kommer til å jobbe tett med klubbens ansatte, og hjelpe til med forholdet med førstelagsspillere både på og utenfor banen.
Dejan Stankovic hylles før kampen mot Genoa
Direktør Marco Fassone virker fornøyd med avtalen, og sier at “det er med stor glede at jeg ønsker en Inter-legende som Dejan Stankovic velkommen. Jeg er sikker på at han vil gjøre et avgjørende bidrag til Inters suksess, akkurat som han gjorde i sin spillerkarriere.”
Hovedpersonen selv virket også fornøyd: “Jeg er beæret av å kunne komme tilbake til Inter. Jeg er begeistret og spent fordi jeg alltid har sagt at disse fargene forblir i hjertet mitt for alltid. Jeg gråt den dagen jeg innså at jeg ikke kom til å tre på meg Inter-drakten igjen, men jeg er tilbake nå, med en følelse av stolthet og vilje til å gjøre det beste for klubben i en annen rolle.”

Kilde og bilde: inter.it