Spillerbørs: Udinese-Inter

Inters lag mot Udinese

Handanovic: Har en rolig førsteomgang, men bare sekunder ut i andre omgang varter han opp med en kjemperedning på Di Natales skudd. Det blir litt mer å gjøre i andre omgang, men det hele foregikk uten problemer: 6

Ranocchia: God førsteomgang, med offensivt press og gode taklinger. Skårer det andre målet på volley. Pådrar seg gult kort litt over halvveis i andre omgang, og blir ikke lenge etterpå byttet ut med skade: 6

Samuel: Styrer forsvaret bra, og har full kontroll defensivt, foruten om en klønete klarering som nesten resulterte med mål imot. Blir dessverre skadet 8 minutter før pause, og måtte ut: 5

Juan: Spiller svært aggressivt. Er alltid tett opp i motstanderens rygg, og gir de lite tid med ballen og mye juling. Variabel kvalitet på oppspillene fremover i banen. Mot slutten pådrar han seg et klønete gult kort som gjør at han må stå over neste hjemmekamp mot Livorno: 6

Jonathan: Gjør en god kamp. Er livlig i begge ender av sin høyre flanke med gode bevegelser og tunge løp rundt Udineses forsvar. Er et uromoment så lenge han spilte, men ble byttet ut i det 70. minutt: 6

Alvarez: Gjør først og fremst en kjempejobb defensivt og som førsteforsvarer. Gode løp og kreative løsninger, alltid villig til å drible, samtidig hadde han mange flotte kombinasjoner. Skårer enkelt 3-0 målet i et tomt Udinesemål på overtid: 7

Cambiasso: En kjempekamp av Cambiasso. Leser spillet, bryter spillet, solid en mot en og rydder opp i vanskelige situasjoner defensivt. Slår gode pasninger og dødballer, blant annet den som forårsaket 2-0 målet: 8

Taider: Server Palacio et perfekt frispark som resulterer i 1-0. Er ellers trygg med ballen, og slår gode presise pasninger. Feilvurderte da han skjøt i stedet for å servere helt tilgjengelige medspillere: 6

Nagatomo: Hadde en god mulighet til å sende Inter i ledelsen etter 20 minutter, men skuddet ble for puslete. Løper opp og ned sin venstre flanke, og skaper problemer for Udinese med sine løp både innover i banen, men også rundt forsvaret. Blir noen kilo for lett i de fleste duellene: 6

Guarin: Som vanlig var det av og på med colombianeren. Hadde et skudd i stolpen, og så ellers ut til å spille med selvtillit. Kriger og står på, men pasningsspillet er helt på det jevne, med litt for mye feilpasninger: 6

Palacio: Slo til med en vakker heading som gav Inter ledelsen. Er ellers bevegelig, og trekker ofte ut på kantene, utfordrer og skaper overtall samtidig som han skaper panikk i Udineseforsvaret. Har en målgivende til Alvarez, men er ellers altfor upresis når han har servitørrollen: 8

Rolando: Kommer inn etter 37 minutter på grunn av Samuels skade. Gjør ikke et stort nummer ut av noe som helst, men kom fint inn i forsvaret og spilte godt sammen med Ranocchia og Juan og gjorde en god jobb foran Handanovic: 6

Pereira: Erstatter Jonathan i det det gjensto omtrent 20 minutter. Kom til noen innlegg, men disse var av dårligste kvalitet. Men han rakk å gjøre det han alltid gjør, dele ut litt blåmerker og motta det gule kortet som jo er obligatorisk for wingbacken fra Uruguay: 5

Andreolli: Erstatter Ranocchia helt på tampen. Hadde noen klareringer, men kom for sent inn til å sette sitt preg på kampen, en kamp Udinese også hadde gitt opp. Blir ikke vurdert.