Spillerbørs: Torino–Inter

Inters lag mot Torino

Handanovic: Blir ikke vurdert. Det tok ikke lenger enn fem minutter før Handanovic ble utvist og laget straffe. Riktig eller ikke, han var i alle fall uheldig. En liten lettelse for sloveneren at straffen ikke gikk i mål, men kampen ble uansett langt vanskeligere for Inter.

Rolando: Spiller på det jevne. Er sterk på hodet, og følger motstander tett og gir de lite rom. Ble i enkelte tilfeller veldig nølende, noe som skapte problemer for Inter defensivt: 5

Ranocchia: Vinner de tette duellene i eget felt, og får alltid en tå på ballen. Bidrar sterkt på Inters første utligning ved å krige i luften mot Padelli som gjorde at han aldri fikk tak i ballen: 6

Juan: Er svært oppofrende i spillestilen sin. Blir ofte utfordret langs bakken, men gjør jobben sin bra og unngår de farlige situasjonene. Slår noen svært gode, harde og presise pasninger fremover i banen: 6

Jonathan: Er vanligvis svært livlig offensivt, men den tidlige utvisningen tvang brasilianeren til å ikke ta de store risikoene fremover. Gjorde en ok jobb defensivt, og ble, forståelige nok, bare delvis involvert i det offensive spillet: 5

Guarin: Viste overblikket sitt med en veldig smart pasning etter 20 minutter som nesten resulterte i mål. Er ikke våken og glipper markeringen på Farneruds 1–0-skåring, men utligner senere i omgangen på et magisk brassespark. Gledesscene viste hva dette betød for Guarin: 5

Cambiasso: Slo alt for mange dødballer som ikke traff noe som helst, foruten om hjørnesparket som resulterte i det første utligningsmålet. Rydder opp i stor stil defensivt, men ble av og til lurt en mot en, og pådrar seg et gult kort etter 78 minutter: 6

Taider: Nære på å gi Inter ledelsen etter 16 minutter. Pådro seg gult kort etter 26 minutter på grunn av en klønete ballmiss. Slår en nydelig pasning mot Palacio som enkelt utligner med hodet. Blir byttet ut etter drøye timen: 5

Nagatomo: Ble mer defensivt orientert etter utvisningen. Hadde ikke mye å by på offensivt, men gjorde den defensive jobben bra. Tross sin lille størrelse er han ikke redd for å trå til i duellene: 5

Kovacic: Blir ikke vurdert. Byttet ut til fordel for Carrizo etter 5 minutter på grunn av at Handanovic ble sendt i garderoben.

Palacio: Blir ved enkelte tilfeller for stillestående i det oppbyggende spillet, men viste en helt annen side av seg selv i andre omgang. Skårer det andre utligningsmålet med hodet i det tomme Torino-målet, og sklir enkelt inn mål nummer to til 2–3. Har vanvittig mange viktige klareringer på defensive dødballer med både hodet og beina. Utvilsomt Inters beste spiller. Byttet ut ti minutter før slutt: 8

Carrizo: Kom på banen etter bare fem minutter, og startet kampen med å redde en straffe. Varter også opp med flere gode redninger, blant annet på D’Ambrosios skudd. Roter det dessverre til på overtid, da han på klønete vis lar Bellomos frispark gå over ham og i mål: 5

Belfodil: Kommer på etter drøye timen for Taider. Gjorde en god jobb på oppspillene, og holdt på ballen tross for motspillere i ryggen. Er trygg med ballen og velger de fornuftige løsningene. Gjør et godt forarbeid og slår en god pasning som gjør at Palacio enkelt skårte sitt andre: 6

Wallace: Erstattet en sliten Palacio ti minutter før slutt. Gjør ikke noe stort nummer av seg, foruten et lite raid på slutten som endte opp i null og niks. Med bare ti minutter på banen blir det vanskelig å vurdere brasilianeren, men det lander på en hverken god eller svak 4.