Spillerbørs: Sassuolo–Inter

Inters lag mot Sassuolo

Handanovic: De få utfordringene han fikk var et par halvsjanser som han hadde full kontroll på. Er rolig og trygg med ballen, og setter i gang spillet uten problemer under press. En rolig kamp for vår solide sisteskanse: 6

Campagnaro: Hadde en rolig dag sammen med resten av forsvaret. Har full kontroll gjennom hele kampen. Er ellers med i angrep så sant det lar seg gjøre. Slo en nydelig pasning til Guarin som assisterte Milito med 7-0 skåringen: 6

Ranocchia: Setter fart fremover og utfordrer. Hadde ellers en rolig kamp på grunn av Inters totale dominans, men viser profesjonalitet når han må, i tillegg til at han leser spillet som en ekte god klassisk italiensk forsvarsspiller. Er om ikke mange år en stor og autoritær leder: 6

Juan: Et nydelig forarbeid foran 2-0 skåringen, med et raid på 50-60 meter før han slo en nydelig pasning til Palacio. Rolig også for Juan, som ikke fikk markert seg skikkelig, selv om han hadde stålkontroll sammen med sine makkere: 6

Jonathan: Er involvert i mye offensivt, med gode driv og smarte pasninger. Ser alltid etter muligheter for å skape noe offensivt. Jobber veldig bra defensivt, og gjør en viktig jobb i 3-5-1-1 formasjonen. Blir erstattet av Wallace etter 67 min: 7

Guarin: Smart posisjonering defensivt, jobber hardt, og slår en del smarte pasninger, men også i dag en del slurvete balltap av kraftpluggen. Har to målgivende pasninger, en til Taider og en til Milito: 7

Cambiasso: Styrer midtbanen solid, og er en god ballfordeler. Kriger og står frem, og skårer ett nydelig mål etter 75 minutter: 8
Taider: Skårer både 2-0 målet og 3-0 målet. Viser innsats og vilje på det siste målet. Spiller en bra kamp, og viser at han er et svært lovende fotballtalent. Ble erstattet av Kovacic etter 56 minutter: 8

Nagatomo: Er av mange blitt karakterisert som Inters svakeste ledd, men den lille japaneren har virkelig våknet. Gjør et nydelig forarbeid på skåringen til Palacio. Er ellers svært livlig med mange gode raid, både nedover langs siden, men også innover i banen. Raidene blir etterfulgt av gode, sikre pasninger. Er med på å gjøre jobben defensivt når det trengs. Kan virkelig få en kjempesesong i år: 8

Alvarez: Arbeider hardt gjennom hele kampen, og får belønning med en skåring etter 54 minutter, hvor han gjør forarbeidet selv, før han igjen plukker opp returen etter Palacios skudd. I forkant av Militos første skåring leker han seg med Sassuolos forsvar, før han serverer en ferdig skåret pasning. Nok en god kamp av argentineren som ser ut til å bli bedre og bedre: 9

Palacio: Skårer enkelt 1-0 etter 7 minutter. Har også et godt skudd på mål som Pomini må gi retur på, og Taider skårer på returen. Pomini måtte gi retur på et skudd til, hvor Alvarez skårer på returen. Blir erstattet av Milito etter 54 minutter. Er involvert i mye, og koste seg virkelig på banen i dag: 8

Milito: Militos comeback kunne ikke blitt bedre. Erstattet Palacio etter 54 min. Viser seg frem etter bare ett minutt, med en farlig sjanse. Skårer etter 64 minutter etter nydelig forarbeid av Alvarez. Hadde også en målgivende til Cambiasso etter 75 minutter. I tillegg skårer han 7-0 målet etter 83 minutter. Er alltid er trussel og lukter alltid mål innenfor motstanders 16-meter. To mål og en målgivende i comebacket. Han har vært dypt savnet: 9

Kovacic: Inter leder komfortabelt når stortalentet entrer banen, og spiller deretter. Det er rolig, lavt tempo og mye balltrilling. Kovacic er uansett ikke redd for å utfordre motstander, og skaper mye panikk i motstanderforsvaret. Er som vanlig trygg med ballen, og pasningene er både kreative og sikre. Kroaten viste klasse og lekte seg i dag: 6

Wallace: Kommer inn for Jonathan etter 67 minutter. Utmerker seg ikke noe spesielt, men gjør tingene bra. Er med både offensivt og defensivt, med noen tunge løp, og gjør det han skal sikkert uten de nødvendige risikoene: 6