Spillerbørs: Sampdoria–Inter

Inters lag mot Sampdoria

Handanovic: 9

En av sesongens beste kamper for sisteskansen. Redder Lopez’ straffe mesterlig og gjør en vanvittig redning på Sansones frispark. Hadde flere gode redninger og var sikker gjennom hele kampen.

Ranocchia: 5

Lagde en veldig unødvendig straffe, men Handanovic ryddet opp. Hadde noen problemer gjennom kampen, men viktige blokkeringer og klareringer redder kampen for han.

Samuel: 8

Nok en solid gjennomføring av Samuel. Er hensynsløs i duellene, god i luften og smart i posisjoneringen. Skårer i tillegg Inters viktige andremål med en vakker heading.

Rolando: 6

En god og trygg kamp av Rolando. Er beinhard i duellene og god langs bakken. Gjør også tingene bra i hodeduellene.

D’Ambrosio: 5

En kamp helt på det jevne. Gjør en glimrende jobb defensivt og legger ned en god innsats, men klarer fortsatt ikke å finne seg helt til rette offensivt. Uansett var dette et hakk opp fra de foregående kampene.

Kovacic: 7

Var endelig i startoppstillingen igjen, og grep sjansen bra. Strør nydelige pasninger over hele banen og gjorde en godkjent jobb defensivt.

Cambiasso: 7

Tar stort ansvar defensivt og er viktig for balansen laget. Vinner mange baller og er flink til å ødelegge motstanders spill.

Hernanes: 6

Klarte ikke å sette sitt preg på kampen i første omgang, men etter hvert når motstanderne ble slitne ble han livsfarlig med eminent teknikk og en god pasningsfot. Slo hjørnesparket som endte med den viktige 0–2-målet, men ble tatt av banen med kvarteret igjen å spille.

Nagatomo: 6

Var mye involvert i det offensive spillet, hvor han ofte kom rundt på sin flanke og fikk lagt inn noen innlegg. Var i tillegg flink defensivt og var hele tiden på riktig side.

Icardi: 8

Klarte å holde fokuset på kampen til tross for mye styr rundt ham personlig. Er sterk i feltet og en konstant trussel i tillegg til at han fant nettmaskene ved to anledninger før han ble tatt av banen.

Palacio: 9

Spilte sesongens beste kamp. Vandrer fortsatt mye, men i denne kampen var han mye farligere. Assisterte Icardis to mål og skåret ett selv.

Alvarez: 6

Fikk spille de drøyt tjue minuttene som gjenstod og gjorde sitt beste innhopp på lenge, hvor han blant annet serverte Palacio etter en flott kombinasjon.

Taider: 5

Kom på banen de siste kvarteret for Hernanes og tilføyde friske bein. Gjorde en godkjent jobb og spilte på det sikre.

Milito: –

Etter det fatale innhoppet forrige runde fikk han igjen sjansen, men med bare ti minutter på banen utgjorde han ingen trussel på et lag som var fornøyd med tingenes tilstand.