Spillerbørs: Sampdoria–Inter

14. april 2014

Inters lag mot Sampdoria

Handanovic: 9

En av sesongens beste kamper for sisteskansen. Redder Lopez’ straffe mesterlig og gjør en vanvittig redning på Sansones frispark. Hadde flere gode redninger og var sikker gjennom hele kampen.

Ranocchia: 5

Lagde en veldig unødvendig straffe, men Handanovic ryddet opp. Hadde noen problemer gjennom kampen, men viktige blokkeringer og klareringer redder kampen for han.

Samuel: 8

Nok en solid gjennomføring av Samuel. Er hensynsløs i duellene, god i luften og smart i posisjoneringen. Skårer i tillegg Inters viktige andremål med en vakker heading.

Rolando: 6

En god og trygg kamp av Rolando. Er beinhard i duellene og god langs bakken. Gjør også tingene bra i hodeduellene.

D’Ambrosio: 5

En kamp helt på det jevne. Gjør en glimrende jobb defensivt og legger ned en god innsats, men klarer fortsatt ikke å finne seg helt til rette offensivt. Uansett var dette et hakk opp fra de foregående kampene.

Kovacic: 7

Var endelig i startoppstillingen igjen, og grep sjansen bra. Strør nydelige pasninger over hele banen og gjorde en godkjent jobb defensivt.

Cambiasso: 7

Tar stort ansvar defensivt og er viktig for balansen laget. Vinner mange baller og er flink til å ødelegge motstanders spill.

Hernanes: 6

Klarte ikke å sette sitt preg på kampen i første omgang, men etter hvert når motstanderne ble slitne ble han livsfarlig med eminent teknikk og en god pasningsfot. Slo hjørnesparket som endte med den viktige 0–2-målet, men ble tatt av banen med kvarteret igjen å spille.

Nagatomo: 6

Var mye involvert i det offensive spillet, hvor han ofte kom rundt på sin flanke og fikk lagt inn noen innlegg. Var i tillegg flink defensivt og var hele tiden på riktig side.

Icardi: 8

Klarte å holde fokuset på kampen til tross for mye styr rundt ham personlig. Er sterk i feltet og en konstant trussel i tillegg til at han fant nettmaskene ved to anledninger før han ble tatt av banen.

Palacio: 9

Spilte sesongens beste kamp. Vandrer fortsatt mye, men i denne kampen var han mye farligere. Assisterte Icardis to mål og skåret ett selv.

Alvarez: 6

Fikk spille de drøyt tjue minuttene som gjenstod og gjorde sitt beste innhopp på lenge, hvor han blant annet serverte Palacio etter en flott kombinasjon.

Taider: 5

Kom på banen de siste kvarteret for Hernanes og tilføyde friske bein. Gjorde en godkjent jobb og spilte på det sikre.

Milito: –

Etter det fatale innhoppet forrige runde fikk han igjen sjansen, men med bare ti minutter på banen utgjorde han ingen trussel på et lag som var fornøyd med tingenes tilstand.

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.