Spillerbørs: Sampdoria-Inter

Lagbilde mot Sampdoria
Handanovic: 5

Gjorde sine saker greit i en nokså rolig kamp. Eders frispark var av det vakre slaget, men spørsmålet var om sisteskansen plasserte seg feil.

D’Ambrosio: 3

Hadde problemer i begge ender av banen da innleggene ble av for dårlig kvalitet i tillegg til at han litt for lett havnet på etterskudd mot Sampdorias angripere.

Ranocchia: 6

Godkjent kamp av 27-åringen som styrte forsvaret bra, var god i luftrommet og som hadde noen viktige inngripner.

Vidic: 6

Som sin makker hadde han god kontroll og var solid i duellspillet. God posisjonering gjorde at han slapp unna løpsdueller mot langt kvikkere motstandere.

Juan: 5

Måtte bekle venstreback posisjonen på grunn av skadeproblemer og ble tidlig ukomfortabel. Offensivt lugget det gjennom hele kampen, men defensivt hadde han noenlunde god kontroll.

Guarin: 4

Slo et hav av innlegg og var ikke redd for å teste skuddfoten, men det ble sjeldent problematisk for Viviano.

Medel: 5

Spilte en bra kamp og ryddet godt opp foran forsvaret. Kriget, taklet og spilte på det enkle.

Brozovic: 4

Jobbet hardt, men klarte ikke å tilføre Inter det nødvendige i det offensive spillet.

Shaqiri: 6

Inters størse trussel offensivt hvor han hele tiden var spillbar og gikk på tunge løp. Slo mange gode innlegg, men burde vært mer bestemt i enkelte situasjoner hvor han kunne testet skuddfoten.

Icardi: 6

Det ble bare nesten for Icardi som var et stort uromoment for Sampdoria forsvaret. Hadde mange gode muligheter, men kom aldri nærmere enn tverrliggeren i andreomgang.

Podolski: 3

En anonym kamp av Poldi som strengt tatt ikke bidro med noe. Hadde en god mulighet i første omgang, men bommet på ballen da han prøvde seg på et helspark.

Palacio: 4

Kom på banen det siste kvarteret for Brozovic og ble med en gang involvert, men uten å utgjøre den nødvendige forskjellen.

Camara: –

Fikk spille de siste to minuttene av ordinær tid.

Bilde: inter.it