Spillerbørs: Roma–Inter

Inters lag mot Roma

Handanovic: 7

Holder på å kløne det til for seg selv etter et stolpeskudd fra Destro, men blir målet blir korrekt avblåst for offside. Redder senere Inter med en strålende redning på et skudd fra Pjanic.

Rolando: 6

Spilte en solid kamp og gjør få feil. Kunne dog hatt et litt mer presist pasningsspill.

Samuel: 7

Gjør nok en strålende kamp. Vinner alt som er av dueller, og kompenserer for manglende fart med god posisjonering.

Juan: 5

Gjør en del klønete valg, og legger noen svake pasninger. Havnet i fokus i sluttminuttene etter å angivelig ha gitt Romagnoli et slag i ryggen. Hurtigheten gjør opp for fartsproblemene til Samuel og Rolando.

Jonathan: 5

Er fortsatt alt for svak defensivt, men har noen gode innlegg og cornere. Var en rundingsbøye for Ljajic i førsteomgang.

Guarin: 6

Bidrar både offensivt og defensivt med fart og styrke, men er veldig svak i avgjørende øyeblikk. Svake pasninger og dårlig skudd trekker mye ned.

Cambiasso: 8

Strør pasninger og har et overblikk Kuzmanovic bare kan drømme om. En svært viktig spiller, spesielt når Hernanes startet kampen på benken.

Alvarez: 6

Usynlig i deler av kamper, men gjorde sakene greit. Hadde noen fine dragninger og pasningen, men sliter på siste tredjedel.

Nagatomo: 5

Slet veldig med å komme inn i rytmen, og hadde en horribel avslutning på en god sjanse. Var ikke spesielt god defensivt.

Palacio: 6

Palacio er ennå ikke tilbake i den formen vi vil ha han. Bommet på noen gode sjanser, og koblet ikke særlig godt med Icardi.

Icardi: 8

Var meget god fra start, og ble snytt for et straffespark midtveis i første omgang. Er svært ulik Palacio, og viser en fysisk tilstedeværelse Inter sårt behover på topp.

Hernanes: 5

Kom inn for Ricky i det 64. minutt, men gjorde ikke særlig mye ut av seg. Hadde to svake skudd på mål.

Botta: –

Kom inn for Icardi i det 73. minutt. Hadde ingen stor kamp.

Il Capitano Javier Zanetti: –

Ble byttet inn i det 87. minutt. Fikk ikke satt noe preg på oppgjøret.