Spillerbørs: Napoli–Inter

Inters lag mot Napoli

Handanovic: 5

Har ikke vært like god denne sesongen som den forrige og som vi vet han kan være. Gir retur i forkant av Dzemailis mål og roter litt med feltarbeidet. Pluss for strafferedningen.

Campagnaro: 5

Har ikke vært helt seg selv etter skaden. Bryter spill godt, men roter også for mye og mister ballen i upassende tider. Møtte gamle lagkamerater, men viste ikke den fandenivoldske holdningen han bruker å ha.

Ranocchia: 4

Ble vraket forrige kamp, og brukte neppe kampen i dag til å overbevise Mazzarri om å fortsette med han. Til tider elendig posisjonering (andre lagkamerater må også ta skylden) og lager et høyst unødvendig straffespark. Henger ikke med i svingene. Viser seg ikke som den forsvarssjefen vi hadde håpet han kunne være.

Rolando: 6

Tjente under Mazzarri på våren i Napoli, men fikk ikke spille mye. Er nå på et billig lån hos Inter, og mye skal til for at avtalen ikke blir permanent. Ble sett på som en backup-spiller, men nesten halvveis ut i sesongen viser han seg som blant de bedre forsvarsspillerne vi har. Hadde en latterlig deilig takling på Higuain.

Jonathan: 6

Har blitt blant de mest stabile på laget. Den en gang dårlige brasilianeren leverer gang på gang for tiden, og er med på mye av det som skjer framover på banen. Dog noe å utsette på hans defensive tilstedeværelse.

Taider: 5

Jobber hardt og springer veldig mye, men får det ikke helt til. Har blitt Mazzarris kjæledegge, men kan ha godt med en stund på benken for å roe seg ned. Byttes ut til fordel for Kovacic etter drøye timen.

Cambiasso: 6

Er kaptein, og viser seg tilliten verdig. Lagkameratene er ikke helt de samme som de som var der for noen år siden, men dirigerer tålmodig rundt og får inn et mål.

Ricky: 5

Har til tider vært utrolig god i år, men ting endret seg da Mazzarri bestemte seg for at han og Guarin skulle bytte plasser. Varter opp med finesser og bidrar ofte med farlige baller inn i feltet, men er ikke den store trusselen han var tidligere i år. Pådrar seg rødt kort 20 minutter før slutt, og gjør det vanskelig for sine lagkamerater å fullføre opphentingen. I Rickys forsvar skulle det røde kortet aldri blitt vist.

Guarin: 6

En sterkt kritisert spiller, men er god i dag. Er tredje sist på første målet og nest sist på andre målet. Er ingen naturlig trequartista, men skal ha for å gjøre sitt beste.

Palacio: 5

Er ikke langt unna å være toppscorer i Serie A, noe avslutningene i dag ikke tilsvarte. Hadde to store sjanser, ene etter et genialt frisparktrekk, men omsatte ingen av dem. Jobber hardt, men er ingen spydspiss, og både han og laget kan ha godt av å sette en makker ved siden av argentineren.

Kovacic: 5

Viser sitt store register og det store talentet han innehar, men i dag hjalp det lite. Kom aldri helt inn i kampen, og man sitter fortsatt og venter på hans store gjennombrudd. Kommer det mens Mazzarri er trener?

Icardi: –

Endelig tilbake etter skaden, og gir Inter flere muligheter på topp. Fikk spille siste ti minutter, og rakk dermed ikke å vise seg fram.